Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
LA POBLA DE VALLBONA

La Pobla de Vallbona contracta dos nous operaris per a millorar el manteniment de centres d'ensenyament públics i instal·lacions esportives municipals

Lòbjectiu és donar una més ràpida i eficaç resposta en l'àmbit del manteniment d'edificis educatius de titularitat pública
REDACCI - 30/09/2017

L'Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha anunciat la contractació de dos nous operaris per escometre tasques de manteniment als centres públics d'ensenyament de la localitat (CEIP Lluís Vives, CEIP El Campés i CEIP Mas de Tous i l'Escoleta Municipal). També s'encarregaran d'efectuar aquest tipus de tasques a les zones esportives de titularitat municipal.

Segons ha explicat el regidor de Serveis, Juan Aguilar, aquests dos treballadors que s'han contractat "desenvoluparan una labor itinerant: cada dia aniran visitant un dels quatre centres educatius, per acabar la setmana acudint a les diferents instal·lacions esportives de la localitat. D'aquesta manera, podrem millorar l'eficiència i el temps de resposta davant situacions que necessiten la seua actuació".

Aquesta mesura forma part del pla escomés per l'Ajuntament de la Pobla de Vallbona per donar una més ràpida i eficaç resposta en l'àmbit del manteniment d'edificis educatius de titularitat pública. Cal recordar que, en el pressupost 2017, ja s'havia incrementat en un 81,82% el pressupost destinat a aquest efecte: així, de la partida de 22.000 euros anuals (que s'havia mantingut sense canvis des del canvi de govern en el municipi) s'ha passat enguany a una xifra de 40.000 euros.

"Aquesta pujada de 18.000 euros, al costat de la incorporació d'aquests dos nous operaris, segueix una mateixa senda: la de millorar els serveis per a tots els habitants del nostre municipi. Es demostra, una vegada més, que la bona gestió econòmica ens permet invertir els recursos econòmics i de personal d'una manera més eficient", conclou el responsable de Serveis a l'Ajuntament poblà.

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Túria

La mayoría de alcaldes y concejales del PP del partido judicial de Llíria respalda al alcalde con mayoría absoluta

Otras noticias en sucesos

El guarro realizaba tocamientos lascivos a estas dos personas
También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.