Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
BENISSANÓ

La urbanització La Llometa de Benissanó ja té el seu territori complet conectat amb la xarxa elèctrica

Els veïns portaven 8 anys esperant la conexió
REDACCIÓ - 06/06/2017

La gestió portada a cap per l'equip de govern socialista de l'Ajuntament de Benissanó ha fet possible la dotació d'energia elèctrica en tota la urbanització. Aquesta era una reivindicació demandada pels propietaris de les parcel·les i pels veïns del municipi des de feia més de nou anys.

Aprovada en desembre de 2005 i recepcionada per l'ajuntament en abril de 2008, esta urbanització que limita amb el terme de Llíria i situada a la zona del "pouet" i a l'esquena del Castell de Benissanó, encara no tenia este servei bàsic i fonamental, tot i haver liquidat la totalitat de les quotes per part dels propietaris de les diferents parcel·les.

La gestió feta des del primer dia de la legislatura pel nou equip de govern municipal amb l'empresa Iberdrola finalment ha donat els seus fruits. Cal destacar el treball fet pel regidor d'infraestructures Luis Oliver, qui ha manifestat al respecte: "ha quedat demostrat, una vegada més, que el treball ben fet sempre té la seua recompensa i que tot l'esforç fet redundarà en una millora per als propietaris de les parcel·les i en tots els veïns del poble". "Hui i després de nou anys, per fi podem dir-los a tots els veïns que la llum és una realitat a "La Llometa". "Este era un compromís que havíem adquirit amb els propietaris i ara sí, el compromís l'hem complert"

 

Otras noticias en C. Túria

A poco más de un mes de las elecciones aprueban de forma definitiva que salga a concurso un contrato de gestión privada del agua para los próximos 17 años
El Presidente de la Falla del Mercat entra en política apostando por los populares

Otras noticias en sucesos

El arquitecto municipal, Rubén Bellido, hizo valer su condición de funcionario del ayuntamiento desde 2007 para conseguir que obras promovidas por el consistorio fueran adjudicados al otro acusado
La Policía Nacional ha detenido a un total de 29 personas

Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.