Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
FALLES

Les comissions falleres de València ja poden sol·licitar les subvencions per a la il·luminació dels carrers

El termini de sol·licitud conclou el 28 de febrer
REDACCIÓ - 12/02/2018
Il·luminació decorativa de Falles. EPDA
Il·luminació decorativa de Falles. EPDA
Il·luminació decorativa de Falles. EPDA
Il·luminació decorativa de Falles. EPDA
Il·luminació decorativa de Falles. EPDA
Il·luminació decorativa de Falles. EPDA

L'Ajuntament de València ha llançat la convocatòria de subvencions per a la il·luminació decorativa dels carrers per a les Falles 2018. Unes ajudes dirigides a les comissions falleres, que podran sol·licitar-se fins al 28 de febrer i que suposen un import total de 210.000 euros.

Per a optar a estes ajudes, que es van aprovar a la Junta de Govern Local del 26 de gener, les comissions no han de trobar-se en cap de les circumstàncies prohibides establides en l'article 13 de la Llei General de Subvencions i han d'estar al corrent en el compliment de les seues obligacions tributàries i amb la seguretat social i, si és el cas, del pagament d'obligacions per reintegrament de subvencions. A més, no han de tindre pendent de justificar subvencions anteriors concedides per l'Ajuntament.

La sol·licitud es pot fer en línia amb firma digital a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de València: https://goo.gl/LE5CAi, on també es pot trobar tota la informació relativa a esta convocatòria, així com l'ordenança de subvencions i els documents a adjuntar.

Entre la documentació a presentar per les comissions ha d'estar la declaració responsable firmada pel president de la comissió fallera, el plànol gràfic de la instal·lació i el pressupost de la decoració de la demarcació, on es detalle la quantitat d'elements i el cost quantificat econòmicament per unitats. Al mateix temps, en el cas que la persona que ostenta la presidència delegue en una altra per a la presentació de les instàncies davant l'Ajuntament, serà necessari la presentació d'una autorització.

Otras noticias en València

Agentes de la Policía Nacional han detenido en Valencia a un hombre de 31 años, de origen hondureño, como presunto autor de los delitos de agresión sexual, amenazas y tráfico de drogas.
“Restituiremos el acervo cultural valenciano al que tanto daño está haciendo el tripartito” asegura el dirigente popular
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.