Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
LA SAFOR

Les gestions del consistori desbloquegen el projecte d'electrificació del polígon del Golfo de Tavernes de la Valldigna

L'electrificació del polígon permetrà la recepció de les obres d'urbanització i la posterior emissió de permisos per a la ubicació de noves empreses a la ciutat
- 13/01/2018
Reunió a Tavernes de la Valldigna pel polígon del Golfo. EPDA
Reunió a Tavernes de la Valldigna pel polígon del Golfo. EPDA

La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha sotmès a informació pública el projecte d'electrificació del polígon del Golfo en el Butlletí Oficial de la Província de València. Amb la publicació de la sol·licitud d'autorització administrativa es fa l'últim pas administratiu abans que comencen les obres d'electrificació que ha de dur una línia mixta de tensió mitjana a 20 KV des de la subestació del Molí del Pla fins al centre de repartiment El Golfo n. 1.

Este anunci arriba després que en els últims anys l'equip de govern del consistori haja intensificat els contactes amb la Conselleria d'Economia per una banda, i Iberdrola per una altra, a fi d'agilitzar els tràmits per a electrificar el polígon, i així permetre la ubicació de noves empreses i indústries en la ciutat de Tavernes.

En paraules de Jordi Juan, "per al govern municipal, la consolidació dels polígons industrials és clau per a atraure noves empreses i, per tant, per a crear nous llocs de treball. En este sentit, el pas que hem fet ara és molt important perquè permetrà en un breu període de temps dur el corrent elèctric al polígon del Golfo, i aleshores donar llicències d'activitat a les empreses interessades a instal·lar-se en el polígon".

Els treballs d'electrificació estaven pendents des de finals de 2004 quan, segons el projecte d'urbanització del polígon, haurien d'haver estat acabades les actuacions. Este fet ha impedit que l'Ajuntament haja rebut les obres acabades i, per tant, no ha pogut expedir llicències per a la ubicació de noves empreses. Ara, 14 anys després, es reverteix esta situació i s'avancen els tràmits per a finalitzar el projecte d'urbanització del polígon del Golfo.

Otras noticias en C. Centrals

Demà arranca el congrés "Castells en l'aire. Els castells en la Història i la ficció"
El Pla d’Inclusió i Cohesió Social 2019-2022 anirà aparellat a la reconversió del Consell Municipal de Benestar Social en Consell d’Inclusió i Drets Socials

Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.