Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
EL PUIG DE SANTA MARIA

Les platges del Puig reben la Bandera Q de Qualitat Turística

L'alcaldessa del Puig, Luisa Salvador, ha recollit la distinció de mans de la Secretària d'Estat per al Turisme, Matilde Asian, i del president de l'ICTE Miguel Mirones
REDACCIÓ - 28/06/2017
L L"alcaldessa del Puig ha recollit la distinció de mans de la Secretària d"Estat per al Turisme, Matilde Asian, i del president de l"ICTE Miguel Mirones. EPDA
Les platges del Puig de Santa Maria han rebut la Bandera Q de l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE). Es tracta de la major distinció que ofereix aquest organisme dependent del ministeri de Turisme encarregat d'acreditar la qualitat de les platges i instal·lacions nàutic-esportives de cara a la seua promoció turística.
L'alcaldessa del Puig Luisa Salvador ha recollit la distinció de mans de la Secretària d'Estat per al Turisme, Matilde Asian, i del president de l'ICTE Miguel Mirones. La cerimònia ha tingut lloc aquest dilluns 26 de juny a la sala d'actes del ministeri d'Indústria, Energia i Turisme a Madrid i també ha comptat amb la presència del regidor de Platges Fernando Checa i la regidora de Turisme Maria Saldaña.
Per a Luisa Salvador aquest reconeixement "suposa la confirmació de l'excel·lent estat en què es troben les platges del municipi i ens confirma com una opció turística de referència".
La Bandera Q és el principal distintiu espanyol de qualitat de les platges i s'aconsegueix després de realitzar una exhaustiva auditoria que acredita el compliment de la norma de qualitat UNE 187001: 2008 de Platges adaptada a la norma internacional UNE-ISO 13009: 2016 per Platges, el que internacionalitza el caràcter de la marca.
Perquè una platja o una instal·lació nàutic-esportiva puga lluir la Bandera Q ha de realitzar una auditoria que garantisca la qualitat, seguretat, rigurositat i professionalitat dels serveis que ofereix. Entre altres aspectes, s'analitzen els equipaments d'ús públic, els serveis de neteja i la recollida selectiva de residus, els dispositius de seguretat, salvament i primers auxilis, els serveis d'informació, els accessos a la zona de bany, els serveis higiènics i els serveis dels establiments d'oci.
Al costat de les platges del Puig, aquest 2017 lluiran la bandera Q de Qualitat que atorga l'ICTE un total de 236 platges espanyoles i 19 instal·lacions nàutic-esportives.
El reconeixement de l'ICTE arriba dies després que l'Agència Valenciana de Turisme distingís a les platges del Puig amb la seua Bandera Qualitur a la qualitat turística.
Aquesta doble distinció suposa, per al regidor de Platges Fernando Checa, "una merescuda recompensa al dur treball que hem realitzat aquest any per tenir les platges a punt per a l'estiu".
Per Maria Saldaña, responsable de Turisme, "aquest tipus de reconeixements són molt importants per al poble perquè signifiquen més visitants, més creixement econòmic i, en definitiva, més i millor ocupació laboral"

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

Compta amb un equip de 14 persones i la inversió de la Diputació de 354.000 euros
El alcalde de Emperador vuelve a lograr la única mayoría absoluta del Partido Popular en la comarca de l’Horta nord

Otras noticias en sucesos

Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.