Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
LLÍRIA

Llíria llança una campanya per a promoure el reciclatge d'envasos de vidre en l'hostaleria

La recollida de vidre ha augmentat en un 4% durant l'últim any
REDACCIÓN - 07/02/2019
Ajuntament de Llíria./epda
Ajuntament de Llíria./epda

Aquesta campanya pretén optimitzar el reciclatge del vidre, sense cap mena de repercussió econòmica per al comerç, amb la cessió gratuïta de xicotets contenidors de fins a 90 litres on podran depositar els envasos. Segons les xifres que manegen totes dues entitats, l'hostaleria genera el 52% dels envasos de vidre d'un sol ús, raó per la qual els bars, restaurants i comerços d'oci "juguen un paper important en el reciclatge del vidre", ha assenyalat el regidor de Medi Ambient, Francesc Fombuena.

Amb esta iniciativa, que segueix les directrius de la LLEI 11/97 d'Envasos i Residus d'Envasos, "es persegueix facilitar la gestió dels residus als empresaris de l'hostaleria, de forma més respectuosa i sostenible, i, a més, s'aconseguirà minimitzar el volum dels residus recuperables que acaben en l'abocador", ha explicat l'edil.

En este sentit, l'optimització del reciclatge dels envasos de vidre proporciona beneficis no solament econòmics, ja que es redueixen els costos de gestió en la planta de Canyada Parda, sinó també beneficis mediambientals, amb la reducció en l'emissió de tones de CO2 a l'atmosfera.

La nova campanya mig ambiental aspira a continuar amb l'increment de la quantitat d'envasos de vidre recollits en els 152 contenidors verds de la localitat. Durant el 2018, la xifra de recol·lecció del vidre ha superat les 330 tones, amb un increment del 4% respecte als exercicis 2017 i 2016.

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Túria

El primer edil y candidato a la alcaldía de Loriguilla Sergio Alfaro hace balance de legislatura

Otras noticias en sucesos

La Policía Nacional ha detenido a su madre y a la pareja sentimental de esta por abandono del menor que actualmente continúa ingresado
Los agentes detectaron la plantación “indoor” al acudir al edificio una patrulla por una disputa vecinal e intervinieron 112 plantas de marihuana en fase de crecimiento con un peso total de 20 kilogramos
Quizá te interese...

Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.