Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
LLÍRIA

Llíria posa en marxa el Taller d'Ocupació Edeta II que donarà treball a 30 persones durant 6 mesos

La iniciativa permetrà realitzar les primeres tasques de condicionament de l'emblemàtic edifici de Ca Porcar
REDACCIÓ - 30/12/2014
Els components del Taller d
Els components del Taller d"Ocupació amb l"alcalde de Llíria el regidor Roberto Enguídanos
        

L'alcalde de Llíria, Manuel Izquierdo, ha rebut hui a les 30 persones que exerciran distintes tasques en el Taller d'Ocupació Ca Porcar Edeta II. Dins d'esta iniciativa, s'ha contractat durant sis mesos a un administratiu, un director i quatre professors, per a impartir les matèries "Instal·lació i manteniment de Jardins i Zones Verdes", "Obra" i "Rehabilitació d'Edificis".

En cada un d'estos tallers participaran huit alumnes-treballadors, que percebran un salari al llarg del semestre convingut a través d'una subvenció del SERVEF.

El marc d'actuació del Taller d'Ocupació Edeta II serà l'emblemàtic edifici de la localitat Ca Porcar. Els treballadors realitzaran labors de condicionament i conservació en l'immoble municipal.

Cal recordar que es tracta d'una construcció alçada en la segona dècada del segle XX i que compta amb un hort, que ocupen en total una superfície de més d'1.800 metres quadrats. La singularitat d'este històric edifici també residix en el fet que l'any 1917 va ser trobat el mosaic romà "Els dotze treballs d'Hèrcules", actualment exposat en el Museu Arqueològic Nacional de Madrid.

L'alcalde Manuel Izquierdo ha destacat que el Taller d'Ocupació Edeta II "oferirà treball i formació a persones desocupades del nostre municipi, al mateix temps que posem en marxa les primeres actuacions per a rehabilitar i posar en valor Ca Porcar, un edifici que està previst destinar a fins culturals en el f

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Túria

El primer premio de los postres con calabaza ha sido para el restaurante La Plaza de Torrent

Otras noticias en sucesos

El detenido,de origen magrebí, huyó de su país tras cometer más de una veintena de robos enmascarado y usando una violencia desmesurada.
Detenidas 20 personas y realizados cinco registros en los que se intervino abundante documentación, además de terminales móviles y tarjetas bancarias

Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.