Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
MANISES

Manises aprova noves beques de transport per a l'alumnat d'estudis superiors

Un total de 80.000 euros se repartiràn amb aquest concepte i cada beneficiari rebrà 300 euros
REDACCIÓ - 01/02/2019
Plenari de gener en Manises Plenari de gener en ManisesPlenari de gener en Manises Plenari de gener en Manises

L'Ajuntament de Manises, a la sessió plenària del mes de gener, ha aprovat les bases de la convocatòria de ajudes de transport per als i les estudiants del municipi que s'hagen matriculat durant el curs 2018-2019 en centres públics i privats que es troben fora de Manises.

Aquesta partida, aprovada per primera vegada per l'Ajuntament de Manises, consta d'un total de 80.000 € que es repartiran entre les persones que compleixen els requisits. D'aquesta manera, i depenent de la quantitat de sol·licituds aprovades, la màxima quantitat concedida serà de 300 €.

Entre els requisits per a gaudir d'aquesta beca, les persones que la sol·liciten hauran d'estar matriculades aquest curs escolar en qualsevol tipus de centre públic o privat que expedeixen una titulació oficial i homologada, i cursar ensenyaments oficials del Sistema Educatiu: Grau Universitari, Ensenyaments Artístics Superiors o Cicles Formatius de Grau Mitjà o Superior. A més, es valorarà com a requisit que l'oferta educativa en la qual s'hagen matriculat no existisca al municipi de Manises.

Per a la regidora d'Educació de l'Ajuntament de Manises, Pilar Molina, «és la primera vegada que aquest consistori oferta unes beques com aquestes. Des del departament d'Educació considerem que és important escoltar a la joventut de Manises, per això hem prioritzat aquesta necessitat tan rellevant.»

La sol·licitud d'aquestes beques es podrà realitzar durant els 20 dies hàbils després de la publicació de les bases al Butlletí Oficial de la Provincia de València (B.O.P). L'Ajuntament informarà sobre la convocatòria i l'obertura del termini de sol·licitud d'aquestes beques a través dels seus canals habituals.

Les persones interessades hauran de presentar un formulari model de sol·licitud a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC), situada a l'Ajuntament, juntament amb la següent documentació: original o copia compulsada del justificant de matrícula del curs o certificat de la secretaria del centre de estudis, amb indicació del curs 2018-19, assignatures en les quals està matriculat i percentatge de crèdits. Així com un document acreditatiu del pagament de la matrícula (si procedeix) i una fitxa de manteniment de tercers, juntament amb un document que acredite la titularitat del compte bancari. Tota la informació a la web: www.manises.es

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

“Desde el Partido Popular de Benetússer lamentamos que, el tripartito haya optado por abandonar a la ciudadanía durante los últimos dos años" Chulià
El buen tiempo animó a vecinos de la localidad y de los municipios cercanos a presenciar los actos de celebración de la Semana Santa

Otras noticias en sucesos

Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.