Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
MANISES

Manises s'adhereix a l'Autoritat de Transport Metropolità de València

Destaca la seguretat que el dret a la mobilitat dels ciutadans es desenvolupe en les correctes condicions d'accessibilitat, seguretat, mediambientals i de qualitat
REDACCIÓ - 27/04/2018

L'Ajuntament de Manises va aprovar al ple celebrat ahir adherir-se a l'Autoritat de Transport Metropolità de València. L'objectiu d'aquesta mesura és contribuir a gestionar i coordinar de forma integrada les competències en matèria de transport i mobilitat que tenen atribuïdes la Generalitat Valenciana i els ajuntaments de l'Àrea de Transport Metropolità de València.

En 2016, la Generalitat, l'Ajuntament de València i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies va acordar la creació d'un organisme autònom de la Generalitat al que pogueren adherir-se voluntàriament els municipis de l'Àrea de Transport Metropolità de València, possibilitant així, una gestió comú de les competències en transport que tenen la Generalitat i els municipis d'aquest àmbit territorial.

«Amb la creació d'aquesta Autoritat de Transport Metropolità es supera la fragmentació competencial que hi ha actualment al transport públic, la qual impedeix una gestió eficient en l'entorn metropolità de València, com és el cas de Manises. A més a més, el seu nou reglament recull una sèrie de funcions que milloren notablement els interessos comuns i garanteixen l'eficàcia en el préstec de serveis», ha assegurat la regidora de Mobilitat de l'Ajuntament de Manises, Carmen Moreno.

Entre les funcions d'aquest reglament cal destacar la seguretat que el dret a la mobilitat dels ciutadans es desenvolupe en les correctes condicions d'accessibilitat, seguretat, mediambientals i de qualitat, augmentant així, les seues opcions d'accés als serveis i equipaments, als centres de treball, formació i oci. Així com la planificació de les infraestructures per al transport de viatgers, la planificació de xarxes i serveis públics de transport, el disseny i l'aprovació del règim tarifari.

Per últim, cal remarcar que «aquesta adhesió reconeix la importància que la lliure mobilitat de les persones té per al creixement econòmic i el benestar social dels ciutadans», segons ha explicat la regidora Carmen Moreno.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

Escrito e ilustrado por alumnos de 4º de Primaria del colegio San Enrique, narra las aventuras de dos gotas de agua que muestran qué es el ciclo del agua y por qué es vital para el planeta
Massanassa ya conoce sus mejores monumentos falleros

Otras noticias en sucesos

El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo
Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.