Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
MARINES

Marines renova el seu poliesportiu i estrena el camp de futbol de gespa artificial amb ajuda de la Diputació

El president visita les actuacions executades amb fons de la Corporació
REDACCIÓ - 12/02/2018
El president de la Diputació i la alcaldesa de Marines visiten el nou camp de fútbol de gespa artificial. EPDA
El president de la Diputació i la alcaldesa de Marines visiten el nou camp de fútbol de gespa artificial. EPDA

La Diputació de València ha invertit prop d'1.100.000 euros a Marines en el que portem de legislatura, si tenim en compte les partides previstes per a enguany, que superen els 400.000 euros, segons ha avançat en la seua visita al municipi del Camp de Túria el president, Jorge Rodríguez, acompanyat per l'alcaldessa, Lola Cel·la, i la diputada Mercedes Berenguer.

En 2016-17, la corporació va triplicar les ajudes destinades a Marines, passant de 260.000 a 690.000 euros, una quantitat amb la qual l'ajuntament que dirigeix Lola Cel·la ha millorat la xarxa de pluvials, ha adquirit un nou vehicle per a la Policia Local, ha convertit en una zona enjardinada l'Avinguda de Domenyo i ha renovat el poliesportiu, amb la transformació del camp de futbol de terra en gespa artificial. Este projecte, ja executat, ha suposat una inversió de més de 300.000 euros, amb aportacions de diferents plans provincials que "han permès als xavals de Marines entrenar i jugar en un camp d'última generació, en les millors condicions", ha assenyalat l'alcaldessa.

En paraules de Jorge Rodríguez, "estes inversions demostren que hem aconseguit finançar adequadament als municipis perquè puguen gestionar les ajudes amb autonomia i donar resposta a les necessitats i reivindicacions de les seues veïnes i veïns". El president ha afegit que "laDiputacióseguirà treballant al costat dels ajuntaments perquè estes transferències siguen cada vegada majors i milloren els serveis i la qualitat de vida dels nostres pobles i ciutats".

En el cas de Marines, Rodríguez ha explicat que en el pressupost del present exercici la corporació preveu inversions per sobre dels 400.000 euros. La principal línia d'ajudes és el Pla de Serveis i Obres Municipals (SOM), amb 222.000 euros, encara que també destaquen els 105.000 euros per a cobrir els danys causats per les pluges, els 38.000 euros del Fons deCooperacióMunicipal i els 35.000 euros del Pla de Camins i Vials.

A estes partides podran afegir-se, al llarg de l'exercici, unes altres en concepte de restauració de patrimoni, rehabilitació de locals musicals i obres de millora de l'eficàcia de la xarxa d'aigua potable, en cas que el municipi poguera adherir-se a estos programes, així com el Pla d'Ocupació per a facilitar laempleabilitatde persones majors de 55 anys.

El president de laDiputació, acompanyat per Lola Cel·la i Mercedes Berenguer, ha recorregut, després del seu pas per l'ajuntament, l'Avinguda de Domenyo, on s'han ampliat les voreres, s'ha habilitat aparcament i s'ha enjardinat la zona convertint-la en una espècie de parc, amb una inversió de 61.000 euros del Pla d'Inversions Sostenibles (IFS), que ha deixat 220.000 euros en el municipi que "de no haver-se executat haurien acabat en els bancs".

A continuació, Rodríguez s'ha dirigit al poliesportiu, on l'alcaldessa li ha mostrat les millores en el gimnàs i el nou camp de futbol de gespa artificial, el gran projecte d'esta primera part de la legislatura a Marines.

Otras noticias en C. Túria

El consistorio ha puesto a disposición de los ciudadanos un teléfono para atender cualquier emergencia
Los municipios de Riba-roja y Paterna van a poner en marcha un proyecto reconocido por la UE, para preservar el Parc Natural del Turia y La Vallesa, con el fin de prevenir y evitar incendios mediante la reutilización de aguas residuales
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.