Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
MELIANA

Meliana finalitza les dos fases de remodelació de l'edifici consistorial

Amb una inversió total de 83.000€
REDACCIÓ - 25/08/2017
Obres de l Obres de l"Ajuntament de Meliana.

L'Ajuntament de Meliana ha executat, amb un cost d'uns 83.000 €, les dos fases de remodelació previstes en diferents dependències administratives de l'edifici consistorial. A l'inici d'enguany, es van finalitzar les obres en la zona d'entrada a l'edifici per tal de millorar-ne l'accessibilitat, i també els banys de l'entrada amb la mateixa finalitat. Alhora, es remodelava tota la zona dreta de la primera planta on es troba l'àrea de treball de Personal: dos despatxos, una zona àmplia d'atenció i de treball i l'arxiu del departament. També es va acabar de pintar la torre i part de la façana de l'edifici. En esta primera fase, es van invertir uns 55.000 €

Ara, aprofitant les vacances d'estiu, com explica l'alcaldessa accidental i regidora de Personal, Maria Pilar Asensio, "hem executat les obres de l'àrea administrativa de la planta baixa, amb la finalitat de facilitar-ne l'accessibilitat i guanyar espai de treball de cara a la implantació de l'administració electrònica al llarg de la tardor i l'hivern que ve". Així, s'ha actuat al mostrador de recepció i, a l'interior, s'ha guanyat un nou espai de treball amb la supressió d'un magatzem. S'ha millorat la il·luminació, la retolació i s'ha guanyat en imatge corporativa. També s'ha fet una millora a l'ascensor. En esta segona fase s'ha fet una inversió d'uns 28.000 €.

L'alcaldessa accidental destaca que "en les dos fases a més hi ha hagut una actuació important de dotació d'armariat integrat amb l'espai, d'actuació en la climatització i en l'eficiència energètica". S'ha buscat l'execució de les obres coincidint en períodes vacacionals per a una millor reubicació del personal. Mentrestant, l'accés a l'Ajuntament s'ha realitzat per l'antiga entrada des de la plaça Major. La responsable muicipal diu que "això ha permés que, durant este temps, molta gent haja conegut o s'haja retrobat amb les dependències municipals més antigues i amb més valor patrimonial, llocs que al llarg d'esta legislatura es poden visitar en dates senyalades com ara en les Festes Majors o coincidint amb els actes del 9 d'Octubre". Com conclou Asensio, "són actuacions en benefici tant de la ciutadania com del personal mateix de l'Ajuntament."

Interior de l Interior de l"edifici consistorial.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

Los populares consiguen la alcaldía con los votos de Cs, Vox y el partido de las urbanizaciones
El socialista Javier Puchol ostentarà l'alcaldia i el valencianista Víctor Martínez serà tinent d'alcalde

Otras noticias en sucesos

También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
Un correo anónimo de un ciudadano ha permitido dos de las detenciones
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.