Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
FAURA

Melisa López presenta la seua novel·la 'La niña invisible' a la Biblioteca Municipal de Faura

REDACCIÓ - 18/11/2017
Melisa López, autora de
Melisa López, autora de "La niña invisible". EPDA
Melisa López presenta la seua novel·la 'La niña invisible' a la Biblioteca Municipal de Faura, el divendres 24 de novembre, a les 19 h, per commemorar el Dia internacional contra la violència de gènere. 
L'Ajuntament ha programat, coincidint amb la celebració del Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones, un acte carregat de simbolisme i superació amb la presentació d'un llibre i la lectura d'un manifest. 
L'acte, que serà el divendres 24 de novembre, a les 19 h, a la biblioteca, començarà amb la lectura d'un manifest i continuarà la presentació del llibre "Niña invisible" de Melisa López i finalitzarà amb la lectura expressiva d'alguns fragments a càrrec de la companyia de teatre Camí de Nora. 
Melisa López, especialitzada en violència de gènere i que treballa en tallers ajudant a dones i joves que viuen en un entorn violent, és filla d'un agressor, víctima de la violència psicològica en la seua casa i del sofriment que va patir per ser xiqueta i dona. Totes eixes experiències que va viure de primera mà les ha plasmat en un llibre, 'Niña invisible', recuperant la veu i la pell d'una xiqueta espantada, recorda els seus anys d'infància i joventut, un passat que en part la va marcar, però del que també guarda bons records i moments feliços. Amb lucidesa i sensibilitat analitza la pròpia història d'una família, com a tantes altres, que viuen els rígids esquemes d'una societat masclista. Un llibre que, com afirma la seua autora, pot ajudar a la gent a reconèixer una situació de violència de gènere i/o a prevenir-la o actuar per a eliminar-la.  

Otras noticias en Morvedre

El episodio de lluvias intensas empezará el jueves y se podrían acumular 100 litros por metro cuadrado en doce horas
La gala se celebrará en Gilet este domingo 21 de octubre
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.