Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
PICASSENT

Més de 500.000 euros invertirà la Conselleria d'Habitatge al barri de Les Palmeres de Picassent

Dilluns per la vesprada tingué lloc una reunió a la seu de l'associació de veïns i veïnes per explicar el projecte
REDACCIÓ - 27/02/2019
Barri Les Palmeres Barri Les Palmeres

El director general d'Habitatge, Rafael Briet, juntament amb l'alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, i els tècnics de l'EVHA, (Entitat Valenciana d'Habitatge i Sòl), han participat en un encontre amb els veïns i veïnes del barri de Les Palmeres per explicar-los el Pla d'Intervenció Integral Sostenible (PIINS) que inclou les millores de les zones comuns. Durant la trobada els tècnics varen explicar les millores que es portaran a terme en el projecte que ja està redactat. Cal destacar així l'adequació dels vestíbuls, la reparació de façanes i cobertes, la millora de l'accessibilitat, la il·luminació, les xarxes d'aigua potable, entre d'altres.

Durant la reunió, també hi va haver un torn per al veïnat, qui va participar fent propostes i suggeriments per millorar els seus edificis i espais públics. A tots i totes se'ls va entregar un qüestionari per conéixer de primera mà la situació dels edificis i de les zones comuns, unes opinions que s'inclouran al projecte.

L'alcaldessa, Conxa Garcia, va declarar que, «Després de molts anys de reivindicació per part de l'Ajuntament s'ha aconseguit que Picassent siga un dels dotze municipis en els quals la Conselleria va actuar a través d'uns PIINS, unes obres que tenen com a únic objectiu millorar la qualitat de vida del veïnat i dignificar el barri Les Palmeres».

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

A lo largo de la jornada se han realizado 995 entrevistas de trabajo y se han presentado 660 vacantes
Comencen en breu les obres de rehabilitació amb un import de 300.000€ aportarts pels Fons Feder de la Unió Europea

Otras noticias en sucesos

El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo
El suceso ha tenido lugar en la calle Luchana de esta población sobre las 10.30 horas de este jueves
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.