Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
MONCADA

Moncada treballa en la redacció d'una ordenança de convivència

L'àrea de participació destina una subvenció provincial per a recollir propostes de la ciutadania per a elaborar la normativa
REDACCIÓ - 02/01/2018
Manolo García i Amparo Orts. EPDA
Manolo García i Amparo Orts. EPDA

La regidoria de Participació de l'Ajuntament de Moncada reprén en 2018 les activitats adreçades a recollir les propostes i opinions de la ciutadania amb la redacció d'una ordenança de convivència, un reglament amb el qual compatibilitzar els drets individuals amb els col·lectius per a garantir el civisme en la localitat. Per a l'elaboració del document es comptarà amb la participació dels veïns i veïnes, que intervindran en la creació de l'esborrany a través de tallers i activitats desenvolupades per una empresa especialitzada en l'organització d'accions d'implicació ciutadana.

Manolo Garcia, regidor del departament, ha explicat que es tracta de confeccionar un reglament entre la ciutadania "que servisca de guia per a dur a terme iniciatives que ajuden a millorar la convivència de tots els veïns i veïnes de la localitat, com una constitució a escala local que reculla els drets i obligacions amb un sentit social i cívic".

L'Ajuntament de Moncada desenvoluparà la iniciativa gràcies a una subvenció de 10.000 euros atorgada per la Diputació de València amb l'objectiu de fomentar la participació ciutadana, la transparència i l'accés a la informació dels municipis de la província. L'ajuda també servirà per a llançar un nou espai web al voltant de la participació a Moncada, fer un seguiment de les propostes recollides durant la primera fase del projecte, engegar el portal de transparència i dinamitzar col·lectius com ara el de la joventut.

Otras noticias en L´Horta Nord

Los bomberos atienden cerca de treinta avisos durante la mañana en la comarca
Durante el día de hoy, jueves 18, y la jornada de mañana viernes
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.