Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
MUSEROS

Museros dóna llum verda al primer pressupost participatiu

L'equip de govern destina 100.000 euros de fons propis a inversions en el municipi decidides en part per la ciutadania a través de la realització d'una votació popular
M. J. R. - 12/01/2017
L?alcaldessa de Museros, Cristina Civera. EPDA L?alcaldessa de Museros, Cristina Civera. EPDA
El ple de Museros va donar llum verda als primers pressupostos participatius de la seua història. Els comptes municipals per a aquest any 2017, que ascendeixen a 4,5 milions d'euros, van ser aprovats al desembre amb els vots favorables de tots els partits que integren l'equip de govern (PSOE, Compromís, EU i PGM) i del regidor de Ciudadanos i amb els vots en contra dels edils del grup popular de la localitat.Fonts de l'executiu van indicar que en la confecció d'aquests pressupostos "s'ha buscat el mantenir i consolidar l'iniciat amb els anteriors, un canvi de prioritats".Van ressaltar qüestions com la congelació de les retribucions que perceben els membres de l'equip de govern, "sent, encara així, un 15 per cent inferior a la despesa per aquest concepte pel que fa als últims de l'executiu del PP i SIM". També el fet que es done "prioritat a les persones, confeccionant uns pressupostos més solidaris" que tenen en compte als qui més ho necessiten. Es preveu, a més, la revisió de la Relació de Llocs de Treball (RPT) per a crear borses d'ocupació "en les quals tots tinguen les mateixes oportunitats", digueren.Un altre aspecte a ressaltar és la comptabilització de 100.000 euros de fons propis per a realitzar inversions en el municipi. Part d'elles, per un muntant total de 50.000 euros, han sigut decidides per la ciutadania després de la realització d'un procés de participació. Així, els veïns han volgut que es destinen eixos recursos a l'habilitació d'una zona d'oci amb paellers, la il·luminació del camí que va al cementeri per a la pràctica d'esport, habilitar un camí per a unir el barri de la Venta amb el nucli urbà de Museros i crear un espai d'oci artístic perquè, sobretot la gent jove, puga desenvolupar activitats creatives.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

Desde esta mañana y hasta el 5 de enero, las familias con niños disfrutan de 11 a 19 horas de un ocio diferente
Reconeixen els millors treballs en llengua valenciana

Otras noticias en sucesos

Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
Siguió a uno de ellos por varias calles y regresó al lugar cuando las víctimas estaban con los agentes
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.