Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
POLÍTICA

Navarro (Compromís): "El Govern espanyol segueix fent oïdes sordes a la resolució de les Corts per tancar definitivament Sapadors"

Segons Navarro, "estem farts d'escoltar estos maltractaments que pateixen estes persones per part d'un centre que està dirigit pel Ministeri de l'Interior. És absolutament intolerable que es vulneren els drets humans dels interns de manera perpetua"
REDACCIÓN - 03/10/2017
La diputada de Compromís en les Corts, Isaura Navarro
La diputada de Compromís en les Corts, Isaura Navarro

La diputada de Compromís en les Corts, Isaura Navarro, ha afirmat que "el Govern espanyol continua fent oïdes sordes a la resolució del Parlament valencià, i de l'Ajuntament de València, per tancar de manera definitiva el CIE de Sapadors. Precisament hui ens hem assabentat de nous maltractaments, agressions i vexacions que els mateixos interns han denunciat davant un jutjat".

Segons Navarro, "estem farts d'escoltar estos maltractaments que pateixen estes persones per part d'un centre que està dirigit pel Ministeri de l'Interior. És absolutament intolerable que es vulneren els drets humans dels interns de manera perpetua".

"És gent innocent que l'únic que ha fet és intentar buscar una vida millor. Aleshores, l'única solució viable per al respecte dels seus drets, dels drets humans, és el tancament immediat de Sapadors. I tancar-lo escoltant el que ha dit la sobirania del poble valencià a les Corts, el 2015, amb els vots a favor de PSPV, Compromís i Podem, i els vots en contra de PP i Cs, instant al Govern central a iniciar el procés de tancament i que es cediren els terrenys a l'Ajuntament de València per a convertir-lo en un espai obert a la ciutadania".

"És indignant que el CIE de Sapadors continue sent una presó d'innocents, un xicotet Guantànamo, on persones que no han comés cap delicte i que intenten millorar les seues vides acaben tractades com si foren delinqüents, i patint abusos i agressions. Des de Compromís continuarem lluitant pel respecte als drets humans i perquè el tancament de Sapadors siga una realitat i no torne a obrir-se mai més", ha conclòs la diputada Isaura Navarro.

Otras noticias en Comunitat

Agramunt ha reprochado al Consell que se haya olvidado de que en 2017, con el gobierno del PP, la Comunitat Valenciana recibió 1.644 millones, frente a los 900 que anuncia ahora el Gobierno
Puig ha añadido que cuando se haga una evaluación se verá otra parte "positiva" porque se han acumulado "muchos hectómetros cúbicos que son muy importante para una comunidad con problemas de agua"
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.