Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
L'ELIANA

Nou accés a l'Eliana cap a la carretera de la Pobla

Completada la circumval·lació de l'Eliana
REDACCIÓ - 06/01/2019
Apertura de la calle de La Huerta Apertura de la calle de La Huerta

Este matí ha quedat oficialment obert al trànsit el nou tram del carrer l'Horta que enllaça amb la carretera de la Pobla de Vallbona.

D'esta manera, a partir de hui, hi ha una nova entrada i eixida de l'Eliana que ajudarà a equilibrar el trànsit. A més, es completa la circumval·lació de la població.

L'obra forma part del Pla d'Inversions Financerament Sostenibles del municipi. Començà en setembre passat i ha tingut un cost de 40.000 euros. Segons l'alcalde Salva Torrent amb pocs diners s'ha fet una obra que canviarà la qualitat de vida del veïnat: "Estem davant d'una de les obres més important de la legislatura, una obra que no té un cost excessiu, 40.000 euros, però que va a connectar una zona que estava desprotegida perquè tenien que pegar la volta per tot el poble, la zona de la Torre del Virrei i de l'Almassereta, l'anem a connectar amb el centre de salut i la piscina de Mandor, és una obra que va a millorar moltíssim la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes"

Atés que dissabte pròxim es durà a terme la cavalcada de Reis, l'Ajuntament ha accelerat l'obertura d'este tram pensant a oferir una via més d'accés en dies d'augment de circulació. A més l'obra respon a una recomanació de la policia local: "era una de les prioritats que ens varen senyalar des de la nostra policia local, ho portaven en la campanya electoral, hem tardat en fer-la però al final està ahí" ha dit Torrent qui ha agraït als propietaris la col·laboració.

Es regularà el trànsit de camions i autobusos, especialment pel que fa a la pinada. Al llarg del carrer l'Horta hi haurà senyalització, passos de vianants i elements reductors de la velocitat de vehicles.

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Túria

Un accidente registrado esta mañana está produciendo congestiones y largas colas con circulación irregular en la A7 desde el km 318.2 en Betera al km 331 en Manises . Se informa,además, que el carril derecho ha sido cerrado
En un acto organizado por la "Associació de Sant Vicent Ferrer de l'Eliana

Otras noticias en sucesos

El gerente del 'Chaplin's', Manuel Nieto, ha afirmado hoy que "las cosas se han sacado de contexto" y ha recalcado que la persona que se anuncia en su local "es un trabajador que está dado de alta, que cotiza y cuya situación es completamente normal"
La mujer ingresó en el hospital como víctima de un accidente de tráfico

Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.