Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
VILAMARXANT

Nova coberta per estalviar energia a l'Ajuntament de Vilamarxant

L'edifici de l'Ajuntament millora la seua impermeabilitat i aïllament
REDACCIÓ - 11/10/2017
Ajuntament Vilamarxant
Ajuntament Vilamarxant

L'Ajuntament de Vilamarxant ha completat els treballs de reparació, millora i manteniment de la coberta i la façana de l'edifici de l'Avinguda Dos de Maig.

 

Esta actuació era necessària degut a les deficiències que patia l'immoble per entrades d'aigua i per un aïllament tèrmic insuficient. La construcció és dels anys 70 i, com recull l'informe tècnic que es va fer abans de licitar els treballs, no havia rebut un manteniment adequat durant estos anys, ja que només s'havien dut a terme algunes reparacions puntuals.

 

Els treballs han suposat una inversió de 57.776 euros (IVA inclòs) i van ser adjudicats a l'empresa Vicente Ingresa Construcciones SL.

 

A la coberta s'ha retirat tot el que estava deteriorat i s'ha estès una capa de dos centímetres de morter de ciment (que actua com conglomerant per evitar fissures). Després, s'ha col·locat una làmina impermeable i s'han mantingut les pendents per recollir l'aigua i evitar que s'acumule, provocant les goteres que patien algunes àrees de l'última planta. També s'ha recobert la barana metàl·lica per evitar que l'aigua de pluja passe a la façana.

 

Amb estes millores s'incrementa considerablement l'aïllament de l'edifici, el que suposarà un estalvi en la despesa energètica, i també s'evita l'aparició d'humitats a sostres i parets, complint i actualitzant al mateix temps, les mesures de seguretat i salut que requeria la construcció.

 

Els treballs de la coberta concloïen amb la instal·lació d'uns bancs per col·locar en ells els aparells d'aire condicionat.

 

Pel que fa a la façana, s'ha repintat completament i s'ha rejuntat tot el material de fusteria per donar solució a les entrades d'aigua. També s'han reparat els baixats de l'aire condicionat de la part exterior.

Otras noticias en C. Túria

La ya candidata oficial ha contado con el respaldo de destacados cargos del Partido Popular de la Comunitat Valenciana, encabezados por su Presidenta, Isabel Bonig, y la secretaria general, Eva Ortiz
“Coneix el teu poble” es una iniciativa para que vecinos y visitantes puedan conocer en profundidad los principales atractivos de Benaguasil

Otras noticias en sucesos

Los agentes detectaron la plantación “indoor” al acudir al edificio una patrulla por una disputa vecinal e intervinieron 112 plantas de marihuana en fase de crecimiento con un peso total de 20 kilogramos
El hombre,de 34 años, continuará hasta entonces detenido en los calabozos de la Guardia Civil de Villena

Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.