Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
PAIPORTA

Paiporta adjudica la renovació de 910 punts de llum per tot el poble

L'Ajuntament millorarà lluminàries a 78 trams de carrers en un pla que completa la renovació de quasi tot l'enllumenat públic
REDACCIÓ - 10/03/2019
Imatge de la rehabilitació Imatge de la rehabilitació
L'Ajuntament de Paiporta acaba d'adjudicar la renovació de 910 de punts de llum a 78 trams de carrers diferents repartits per tot el poble. El projecte, que sumat a plans anteriors suposa la millora quasi completa de tots els punts de llum de la localitat, tenia un pressupost base de 193.579,95 euros (IVA inclòs) i s'ha adjudicat per 115.000 euros. En breu començaran els treballs de substitució de lluminàries antigues per noves.
Dels 910 punts, 704 requeriran de la substitució de les bombetes actuals per lluminàries de tecnologia LED, més eficients i amb millor lluminositat. En altres 204 casos, i d'acord amb la memòria tècnica del departament d'Urbanisme, s'ha de canviar el grup òptic complet. El fons per a escometre aquesta actuació prové de les Inversions Financerament Sostenibles (IFS) de l'Ajuntament. La renovació estarà repartida per tot el poble, des de Literat Azorín, amb 82 punts, Alfafar, amb 11, Doctor López Trigo, amb 18, passant per Doctor Fleming, on es milloraran 14 punts, o el carrer Torrent, amb 25. També a la carretera de Benetússer es canviaran 16, i 18 al jardí del motor de Sant Francesc. El carrer Clara Camponamor és altre dels que més incidència tindrà, amb 23 punts dins d'aquest pla. També en aquesta zona s'actuarà a Doctor Marañón, Porvenir i Sant Joan de Ribera.
Quan aquesta actuació estiga finalitzada, tan sols restaran les places del Sector 2 per a que hagen quedat renovats tots els punts de llum del poble en els últims anys. Aquesta última renovació, pressupostada en uns 40.000 euros, se sufragarà amb fons del Pla de Serveis i Obres Municipals (SOM) de la Diputació de València.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

El alcalde de Mislata y candidato a la reelección señala que "gracias al compromiso de un Gobierno que piensa en las personas
Torrent y Mislata son las localidades de l’Horta Sud con más vecinos en paro

Otras noticias en sucesos

Los bomberos los localizaron a las 5 de la madrugada y pasaron toda la noche con ellos
Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.