Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
PETRÉS

Pere Peiró, alcalde de Petrés: "Crearem un Pla General per protegir l'actual zona agrícola"

"Governarem amb majoria simple, però obertes a totes les forces"
M. MARTÍNEZ - 18/06/2015
Pere Peiró. EPDA Pere Peiró. EPDA

El valencianista Pere Peiró se ha convertido en el primer alcalde de Compromís de la localidad de Petrés.

-És la primera vegada que Compromís es presenta a Petrés i resulta la força més votada, per què creu que el municipi ha apostat pel seu partit?

-És una candidatura representativa de tota la societat petresana formada per gent molt jove i altres no tant, de manera que combina la força i l'ímpetu de la joventut amb la pauta i la reflexió de la veterania. Des del primer moment el poble es va adonar de que portàvem vents de canvi, amb una manera diferent de fer les coses.

-Què opina sobre l'enfonsament del PP i el PSPV en Petrés?

-L'anterior legislatura el PP de Petrés va tindre les seues controvèrsies que el va fer desgastar-se a nivell local, junt amb la corrupció a nivell autonòmic i estatal; tot açò ha contribuït a que els veïns perden la seua confiança. En quant al PSPV, és un partit que està en clara regressió, i necessiten una revolució més que una renovació.

-Com es presenta el nou equip de govern a tres bandes amb Tot P3 i PSPV?

-Governarem amb majoria simple, però sempre amb les portes obertes per rebre les iniciatives de totes les forces polítiques que vuiguen contribuir al bé del poble.

-Ja tenen fixat un programa de govern?

-El programa de govern és fruit de tres mesos de treball portat a terme per diverses comissions del grup Compromís per Petrés, i que es fonamenta en la transparència, participació, concòrdia i honestedat.

-Quins projectes o mesures destacaran en aquesta nova legislatura?

-La creació d'un Pla General per protegir l'actual zona agrícola i delimitar una zona on el poble puga créixer integrat amb el paisatge, reactivar l'agricultura mitjançant una cooperativa agrícola, acotar i ficar en valor el patrimoni i atendre a les persones en risc d'exclusió social com a aspecte prioritari.

-Quant a l'organigrama del nou executiu, pot avançar alguna cosa del repartiment de regidories? Es crearà alguna nova delegació?

-Tots els assumptes relatius al nou equip de govern els decidirem durant els pròxims dies.

Categorías de la noticia

Otras noticias en Morvedre

La comisión de la Plaza del Sol da la sorpresa y coloca sus dos monumentos en la categoría especial con grandes presupuestos
En la VI edición del concurso promovido por Lafarge

Otras noticias en sucesos

Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
Los agentes detectaron la plantación “indoor” al acudir al edificio una patrulla por una disputa vecinal e intervinieron 112 plantas de marihuana en fase de crecimiento con un peso total de 20 kilogramos
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.