Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
PICASSENT

Picassent destina més d'un milió d'euros en polítiques socials en 2018

En estos últims 4 anys s'ha incrementat en un 32% les despeses destinades a l'àrea de Benestar Social
REDACCIÓ - 05/02/2019

L'Ajuntament de Picassent ha destinat més d'un milió d'euros en polítiques socials en l'any 2018. Concretament, han sigut 1.111.503,62 euros els que han invertit des del consistori. 
A més de les ajudes d'emergència social, l'Ajuntament també destina molts recursos a l'atenció de les persones majors en situació de dependència. Per això, des del Consistori es destinaran més de 180.000 € als programes de dependència, ajuda a domicili, Menjar a Casa i en places per a residències a persones dependents sense recursos. 
En este sentit, cal destacar també, les quantitats dedicades als diversos tallers, programes i activitats dirigides a l'atenció de col·lectius socials més específics com per exemple: el taller per a persones amb discapacitat, amb un cost de més de 80.000 €, el manteniment del Servei Especialitzat d'Atenció a la Família i la Infància (SEAFI), amb 60.000€, així com també la Unitat de Conductes Addictives, per a la qual s'han invertit més de 80.000 €. D'altra banda, el Pla d'Envelliment Actiu de les persones majors suposa un cost de més de 100.000 €.

En este aspecte, l'alcaldessa el municipi, Conxa Garcia, manifesta que «La inversió total de l'àrea de Benestar Social durant l'any 2018 ha estat de més d'1.000.000 €, en un context social que l'índex de pobresa de les famílies va en augment. Per això, la nostra labor és estar ben atents i atentes i lluitar dia rere dia perquè cap veí i veïna es quede fora del cercle del benestar».

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

El Presupuesto de 2019 asciende a 10.868.131,56 euros y se aprobó con los votos favorables de los socialistas
Durant este mes de febrer, han tingut lloc els diferents Consells de Barri en el nostre municipi

Otras noticias en sucesos

La Policia Local de Paterna ha abierto diligencias penales contra el conductor del camión, que transportaba una viga de 40 metros de longitud y 35 toneladas de peso, por un presunto delito contra la seguridad vial
El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo
Quizá te interese...

Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.