Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
PICASSENT

Picassent destina més d'un milió d'euros en polítiques socials en 2018

En estos últims 4 anys s'ha incrementat en un 32% les despeses destinades a l'àrea de Benestar Social
REDACCIÓ - 05/02/2019

L'Ajuntament de Picassent ha destinat més d'un milió d'euros en polítiques socials en l'any 2018. Concretament, han sigut 1.111.503,62 euros els que han invertit des del consistori. 
A més de les ajudes d'emergència social, l'Ajuntament també destina molts recursos a l'atenció de les persones majors en situació de dependència. Per això, des del Consistori es destinaran més de 180.000 € als programes de dependència, ajuda a domicili, Menjar a Casa i en places per a residències a persones dependents sense recursos. 
En este sentit, cal destacar també, les quantitats dedicades als diversos tallers, programes i activitats dirigides a l'atenció de col·lectius socials més específics com per exemple: el taller per a persones amb discapacitat, amb un cost de més de 80.000 €, el manteniment del Servei Especialitzat d'Atenció a la Família i la Infància (SEAFI), amb 60.000€, així com també la Unitat de Conductes Addictives, per a la qual s'han invertit més de 80.000 €. D'altra banda, el Pla d'Envelliment Actiu de les persones majors suposa un cost de més de 100.000 €.

En este aspecte, l'alcaldessa el municipi, Conxa Garcia, manifesta que «La inversió total de l'àrea de Benestar Social durant l'any 2018 ha estat de més d'1.000.000 €, en un context social que l'índex de pobresa de les famílies va en augment. Per això, la nostra labor és estar ben atents i atentes i lluitar dia rere dia perquè cap veí i veïna es quede fora del cercle del benestar».

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

La agenda del fin de semana se completa con actividades deportivas, infantiles, literarias y musicales
Comencen en breu les obres de rehabilitació amb un import de 300.000€ aportarts pels Fons Feder de la Unió Europea

Otras noticias en sucesos

El grupo criminal está formado por cinco miembros de una misma familia (padre, madre, hija, yerno y cuñado)
Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.