Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
BONREPÒS I MIRAMBELL

Rosella Antolí, reelegida candidata de Compromís a Bonrepòs i Mirambell

Antolí va agrair la confiança dipositada en ella pel seu col.lectiu
REDACCIÓ - 14/11/2018
Rosella Antolí. EPDA Rosella Antolí. EPDA

El col.lectiu de Compromís a Bonrepòs i Mirambell ha reelegit com a candidata a l'alcaldia d'aquest municipi de l'Horta Nord per als pròxims comicis locals de 2019 a l'actual alcaldessa, Rosella Antolí.

Llicenciada en Químiques i professora de secundària de l'IES Rascanya de València, l'actual alcaldessa de Bonrepòs i Mirambell, de 39 anys, és militant des de l'any 2001 del Bloc Nacionalista Valencià (partit majoritari dins de Compromís), on ha assumit diferents càrrecs orgànics, i actualment n'és membre del seu Consell Nacional, màxim òrgan entre congressos del Bloc.

Rosella Antolí va agrair la confiança dipositada en ella pel seu col.lectiu i va expressar que havia decidit presentar-se per segona vegada a l'alcaldia en representació de Compromís perquè comptava amb el recolzament de la seua dona i el seu fill i perquè, va dir, "tinc un gran col.lectiu darrere amb el qual sé que sempre puc comptar, com m'ho han demostrat aquests anys". Rosella es va mostrar, davant dels membres del seu col.lectiu, "il.lusionada i amb moltes ganes de concloure els projectes que hem encetat en aquesta legislatura i que reforçarem i rellançarem en la pròxima". I va afegir, "millorar el benestar dels nostres veïns i veïnes és la nostra prioritat i amb eixe únic objectiu seguirem treballant".

Rosella Antolí, compromesa amb el feminisme, el valencianisme i l'ecologisme des dels 16 anys, ha estat sempre molt activa en la vida cultural del poble. Ha sigut música de la banda, dolçainera de la colla de dolçaines i tabals, cantant de la coral i membre de l'Associació Cultural Macarella.

El col·lectiu de Compromís de Bonrepòs i Mirambell és un dels més històrics de les comarques valencianes. A les eleccions municipals de 1983, aleshores com a Unitat del Poble Valencià (UPV), obtingueren el primer regidor nacionalista al consistori, Miquel Esteve, i després, ja seria el 1999, quan van tornar a aconseguir representació institucional, amb Maria Josep Amigó, ex alcaldessa i actual vicepresidenta de la Diputació, com a cap de llista. Rosella Antolí va concórrer per primera vegada com a número u per Compromís a Bon Repòs i Mirambell a les eleccions municipals de maig de 2015.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

Compta amb un equip de 14 persones i la inversió de la Diputació de 354.000 euros
El alcalde de Emperador vuelve a lograr la única mayoría absoluta del Partido Popular en la comarca de l’Horta nord

Otras noticias en sucesos

Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.