Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
ALAQUÀS

Segons un estudi, Alaquàs, el segon ajuntament en transparència de tota la Comunitat Valenciana

Alaquàs ocupa la segona posició entre els municipis valencians més transparents majors de 15.000 habitants
REDACCIÓ - 14/03/2019
Ajuntament d Ajuntament d"Alaquàs

L'Ajuntament d'Alaquàs ocupa actualment la segona posició en el rànquing de transparencia d'ajuntaments de més de 15.000 habitants de tota la Comunitat Valenciana. Són les dades que revela l'últim informe publicat per Dyntra, la primera plataforma col·laborativa a nivell mundial que treballa en la medició i gestió del govern obert en les organitzacions i per a la Societat Civil.

Amb un percentatge del 90% de mitjana global, Alaquàs destaca principalment per les dades que ofereix en qüestió d'informació relacionada amb urbanisme i obres públiques: plans d'ordenació urbana, decisions sobre requalificacions i adjudicacions urbanístiques i licitacions d'obres públiques. Amb un mateix resultat percentual, del 90%, l'administració local d'Alaquàs destaca també per la seua transparència en matèria d'organització i patrimoni del Consistori.

L'Ajuntament d'Alaquàs opté una molt bona qualificació també en matèria econòmica i pressupostària, on l'índex li assigna una transparència del 89%. Segons Dyntra, l'Ajuntament és totalment transparent en donar a conèixer informació econòmica i financera relacionada amb els comptes públics, el deute i les despeses municipals.

Pel que fa a la contractació de serveis, Alaquàs aconsegueix un 80% en els seus procediments segons aquest índex. És ressenyable també la seua posició en l'apartat d'informació publicada sobre càrrecs electes i personal de l'Ajuntament amb un 67% del percentatge global, seguit d'un 61% respecte a la participació i col·laboració ciutadana.

Tots aquests percentatges poden consultar-se en l'enllaç:

https://www.dyntra.org/poi/ayuntamiento-de-alacuas-alaquas/.

Dyntra és una entitat objectiva i no partidista que empra índex basats en dades públiques gestionades per una comunitat àmplia i representativa, experta i involucrada, en la implantació de models participatius, de mesurament i anàlisi dels organismes públics, sobre la base de 162 indicadors. Desenvolupa una plataforma col·laborativa que té com a objectiu mesurar la informació pública de Governs, Administracions públiques, partits polítics, càrrecs electes i els diferents actors socials d'una manera dinàmica, eficient, transparent i oberta.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

La víctima observó que le habían sustraído cerca de 3.000 euros en 25 operaciones bancarias
El servicio de Desarrollo Empresarial diagnosticará la situación actual de empresas familiares, microempresas, emprendedores y pequeños comercios de Alfafar.

Otras noticias en sucesos

Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
El guarro realizaba tocamientos lascivos a estas dos personas
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.