Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
SERRA

Serra recupera el mític Cinema d'Hivern

Les projeccions seran una realitat el proper 30 de desembre i 4 de gener en dos sessions vespertines cada dia
REDACCIÓ - 22/12/2018
El cinema de Serra El cinema de SerraEl cinema de Serra El cinema de Serra
L'Ajuntament de Serra recupera el mític Cinema d'Hivern com un espai dedicat a la projecció de pel·lícules tal i com va ser concebut en la seua creació en els anys 50 del segle passat. 
Les projeccions seran una realitat el proper 30 de desembre i 4 de gener en dos sessions vespertines cada dia, a les16.30 hores i 19.00 hores. Small Foot el dia 30 de desembre i Súper López el dia 4 són les dos cintes programades per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Serra per a tornar a fer cinema després de més de trenta anys d'absència d'activitat fílmica. D'esta manera, la sala que és tot un referent per als serrans de mitjana edat cap amunt tornarà a projectar dos creacions del sèptim art. El preu de l'entrada serà molt
assequible, 3 € per butaca.
Amb esta iniciativa que pretén tindre continuïtat en el temps, l'Ajuntament fica en valor el Cinema d'Hivern, les instal·lacions del qual alberguen a la Unió Musical de Serra. L'antic edifici és propietat de l'Ajuntament de Serra després de què es comprara a l'església parroquial de la localitat. Posteriorment, ara fa deu anys, es va reformar totalment per l'arquitecte Manuel Portaceli. La sala té una capacitat per a 145 persones. "Tornar a fer cinema en un lloc tan emblemàtic com este per a tots els serrans, era un projecte que volíem ficar en marxa des de l'Ajuntament de Serra" comenta l'alcaldessa, Alicia Tusón. "Continuem treballant per apropar la cultura al màxim número de persones" afegeix després que la localitat haja experimentat un increment considerable de l'activitat cultural per a totes les edats des què Tusón va assumir l'alcaldia en juliol de 2017.
La tradició vinculada al cinema en Serra està molt arraigada des dels anys 50 del segle passat. Durant eixa dècada es va construir aquest edifici i posteriorment, el del Cinema d'Estiu, gràcies al treball d'un poble que capitanejats pel capellà Vicente Aliaga Férriz va construir ambdós espais. Este últim encara contiuna projectant pel·lícules des de la seua creació de manera ininterrompuda. De fet és la sala d'estiu més antiga en funcionament de l'estat i penja el cartell de complet durant tots els estius.

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Túria

El consistori autoritza les obres de quatre naus l'import de les quals supera els 4 milions d'euros

Otras noticias en sucesos

El arquitecto municipal, Rubén Bellido, hizo valer su condición de funcionario del ayuntamiento desde 2007 para conseguir que obras promovidas por el consistorio fueran adjudicados al otro acusado
La Policía Nacional ha detenido a un total de 29 personas
Quizá te interese...

Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.