Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
SILLA

Silla crea la primera Escola de Comerç de la Comunitat Valenciana

Cada mes, en dimarts de 14 a 17 hores, s'imparteixen unes pildores formatives on participen uns 40 comerços de Silla d'activitats variades
REDACCIÓ - 28/11/2017
Fomració per als comerços de Silla. EPDA Fomració per als comerços de Silla. EPDA
L'Ajuntament de Silla, a traves de la Regidora de Promoció Econòmica persegueix potenciar i recolzar el comerç de proximitat del municipi, promoure l'emprenedoria i l'ocupació en el sector comercial per la qual cosa es crea l'Escola de Comerç. 
L'Escola de Comerç de Proximitat s'ha creat per facilitar ferramentes senzilles que permetren el desenvolupament amb èxit del comerç a Silla i aconseguir crear sinergies en el teixit empresarial afavorint les relacions econòmiques, la comunicació i l'intercavi d'experiències, segons declara Josep Melero, regidor de Promoció Econòmica. Amb aquesta finalitat s'ha creat oferta formativa personalitzada, flexible i adaptada a les necessitats del comerç de proximitat del poble que millore la seua competitivitat, qualitat i imatge impartida pels millors professionals del sector, com Manuel Amat i amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de València.
Tallers formatius
Cada mes, en dimarts de 14 a 17 hores, s'imparteixen unes pildores formatives on participen uns 40 comerços de Silla d'activitats variades. 
S'han impartit 12 tallers formatius com: Com canviem la cosa ja!, Venedor/a inspirador de confiança, Experiència client, Com provocar el recors, microvideos amb mòbil per als comerços, xarxes socials. "Es tracta d'una innovadora i pionera en l'àmbit del comerç, que está valorada molt positivament pels comerciants" comenta  Josep Melero, regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Silla. 
Black Friday
D'altra banda, cal destacar que el teixit comercial de Silla és un dels més complets de la comarca ja que, sense eixir del municipi, es pot aconseguir qualsevol tipus de producte. I, a diferència de les grans superfícies, es té un tracte familiar alhora que professional i personalitzat. A més el comerç de Silla ofereix uns preus molt competitius que ho converteixen en una elecció més que encertada. A més, els comerciants de Silla celebren el 'Black Friday' aquest divendres, 24 de novembre, amb suculents descomptes en gran varietat de productes.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

La agenda del fin de semana se completa con actividades deportivas, infantiles, literarias y musicales
Comencen en breu les obres de rehabilitació amb un import de 300.000€ aportarts pels Fons Feder de la Unió Europea

Otras noticias en sucesos

El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.