Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
SILLA

Silla promou una campanya preventiva sociocumunitària per a potenciar l'estil de vida saludable entre la joventut

Al mes de novembre i desembre es realitzaran xerrades sobre prevenció de violència de gènere i posteriorment es realitzaran curtmetratges per part del grup Connecta Jove
REDACCIÓ - 17/11/2017
Un dels temes de la campanya Un dels temes de la campanya "Practica Salut" és el de "Quan ixes de festa". EPDA

La regidoria d'Infància, Adolescència i Joventut de Silla per 7é any consecutiu desenvoluparà el projecte "Practica Salut" entre els joves el qual està dissenyat i coordinat per la Xarxa Joves.net, la qual l'Ajuntament de Silla és membre.

Aquest projecte és una estratègia preventiva amb especial interés en l'àmbit educatiu i sociocomunitari. L'objectiu del programa és potenciar actituds positives cap al model d'estil de vida saludable i millorar les habilitats personals necessàries per a adoptar comportaments adequats davant de situacions de risc en el temps d'oci dels adolescents.

El departament de Joventut el porta a terme de manera transversal a totes les activitats que realitza amb el grup Connecta Jove, l'Oci nocturn, xerrades sobre sexualitat als Instituts, cursos i concursos de curtmetratges i a les activitats i sessions on els joves són protagonistes. Al mes de novembre i desembre es realitzaran xerrades sobre prevenció de violència de gènere i posteriorment es realitzaran curtmetratges per part del grup Connecta Jove.

Practica Salut es troba dividit en varis temes ara com "Quan Menges", "Fent exercici", "Amb els pantalles", "Quan ixes de festa" , "Quan faces sexe amb respecte",  "Quan conduixes" "Emocions i Salut" i s'implementa utilitzant metodologies grupals i de debat.

El present programa ha estat avalat per ser un Programa Acreditat per la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

El Conservatorio acoge el acto de tributo a las maestras y maestros que este curso finalizan su etapa laboral
Las obras de la estación se adjudicarán en julio y estarán acabadas en 18 meses

Otras noticias en sucesos

El grupo criminal está formado por cinco miembros de una misma familia (padre, madre, hija, yerno y cuñado)
Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.