Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
LA SAFOR

Tavernes de la Valldigna invertix més d'1,5 milions d'euros en programes de foment local i inserció sociolaboral en 2017

El Consistori ha aconseguit tirar avant 13 programes d'ocupació, dels quals s'han beneficiat més de 150 persones
REDACCIÓ - 08/01/2018
Programa de foment local. EPDA
Programa de foment local. EPDA

L'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha invertit més d'1,1 milions d'euros durant l'any 2017 en programes de foment local. En concret, han sigut 13 els programes que s'han posat en funcionament, finançats en gran part gràcies a les subvencions autonòmiques i estatals que s'han aconseguit per a dur a terme els diferents projectes plantejats pel consistori. D'estos programes s'han beneficiat més de 150 persones.

Segons ha manifestat Jordi Juan, alcalde de Tavernes, "gràcies als distints programes d'ocupació que hem aconseguit, estem donant ocupació i oferint un horitzó professional més favorable a persones en situacions de vulnerabilitat, a més d'afavorir la cohesió local". "En este sentit, destinem molts esforços econòmics i recursos per a aconseguir tirar avant estos programes".

Per altra banda, el regidor de Foment Local, Josep Llacer, ha destacat que "continuem ampliant l'oferta local de formació professional per a l'ocupació, destinada als sectors més vulnerables de la nostra ciutat. Generem noves oportunitats per a jóvens i majors que els permeten obtindre un contracte laboral. Així, aconseguixen una experiència molt valuosa que els ajudarà en la cerca de faena".

El nombre de beneficiaris i el total invertit representen xifres rècord. Als programes ja habituals, com ara el SEPE, destinat a pal·liar la desocupació agrícola estacional, o La Dipu et beca, que permet una primera experiència professionals als més jóvens, se n'hi afigen altres com el programa T'Avalem, destinat a formar jóvens menors de 30 anys, o els tallers i escoles d'ocupació, destinats a formar i a oferir una primera experiència laboral que, a més, incidix a millorar les infraestructures de la ciutat.

Programes d'inserció sociolaboral

A banda del milió d'euros llarg d'inversió en programes de foment local, l'Ajuntament n'ha destinat vora 400.000 a programes d'inserció sociolaboral, impulsats per la Regidoria de Serveis Socials, amb els quals oferix formació i orientació laboral a més de 400 persones.

Gràcies als itineraris personalitzats oferits pel programa Incorpora't, quaranta veïns de Tavernes de la Valldigna ja han aconseguit un lloc de treball. Este programa, finançat amb vora 150.000 euros provinents de fons europeus, i dut a terme amb la col·laboració de la Conselleria d'Inclusió Social, ha atés a més de 400 vallers i ha oferit un itinerari personalitzat a 176 d'ells. A més, 8 han millorat la seua ocupació, i 24 han aconseguit altres fonts d'ingressos.

Otras noticias en C. Centrals

El incidente se produjo por una hipercloración del agua de las instalaciones municipales
Una vez recolectadas las plantas y finalizado el proceso de secado, tenían previsto distribuir ellos mismos la marihuana
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.