Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
POLÍTICA

Teresa Garcia anuncia que es presenta a les primàries per anar en la llista autonòmica de Compromís

Teresa Garcia i Muñoz (Sagunt, 1975), és enginyera industrial en l'especialitat de Medi Ambient, té un màster en prevenció de riscos laborals i un altre en Gestió de la Ciutat i Infraestructures Urbanes
REDACCIÓN - 07/12/2014
Teresa Garcia. FOTO: EPDA
Teresa Garcia. FOTO: EPDA

La regidora de Sagunt de Compromís, Teresa Garcia, ha anunciat esta vesprada que es presentarà a les primàries per anar en la llista autonòmica de la coalició. L'anunci ha estat fet després de que la formació ha obert el termini per a presentar les candidatures, que hauran de ser votades el dia 31 de gener.

Teresa Garcia i Muñoz (Sagunt, 1975), és enginyera industrial en l'especialitat de Medi Ambient, té un màster en prevenció de riscos laborals i un altre màster en Gestió de la Ciutat i Infraestructures Urbanes, ordenació del territori, urbanisme i Medi Ambient.

La seua trajectòria política també és dilatada, perquè des de ben jove ha estat vinculada al BLOC i és regidora de Compromís a l'Ajuntament de Sagunt des de 2007 fins l'actualitat, on ha exercit també de secretària del grup municipal. A banda de les tasques que desenvolupa en la política local, Teresa Garcia és membre de l'Executiva Nacional del BLOC des de 2012 i Secretària de Política Institucional de Compromís des de setembre de 2012.

La decisió de concórrer a les primàries de Compromís ha estat basada, segons ha explicat ella mateixa, en què té"ganes, il·lusió i força per a treballar per un canvi polític al País Valencià, un canvi necessari per a regenerar les institucions, restablir la democràcia, la decència de l'autogovern i de la classe política i per a treballar per a les persones. Eixe treball, especialment, vull enforcar-lo des del punt de vista municipal, la meua especialitat, perquè els cal escoltar als ajuntaments i cal que eixos ajuntaments tinguen veu i presència en les Corts Valencianes, on moltes vegades es fa una política d'esquenes als pobles i ciutats del nostre país. Anem a reiniciar les formes de fer polítiques, posant a les persones, ciutadans i ciutadanes dels nostres municipis, en l'epicentre de tota acció".

La presentació de la precandidatura autonòmica no suposa una renúncia al treball a Sagunt."En huit anys hem fet un bon treball, hem crescut molt electoralment i ara en 2015, Compromís serà la clau també per al canvi de govern a l'Ajuntament de Sagunt, on necessitem un equip de govern seriós, que defense les inversions en la nostra ciutat i que es crega de veritat el que és Sagunt: una ciutat turística, cultural, històrica, industrial i un motor importantíssim per al conjunt del País Valencià. Nosaltres en ho creiem, hem treballat així sempre i ho continuaré fent amb més força i Il·lusió en esta nova etapa",segons ha declarat la regidora saguntina de Compromís.

Garcia ha opinat sobre el procés de primàries que ha començat i considera que l'equip de persones de Compromís"és el millor equip que es pot presentar per al canvi polític valencià. Conec a les persones que ja han anunciat que es presenten a les primàries i és una garantia que, isca qui isca d'eixe procés, anem a tindre diputats i diputades amb molta preparació per a defensar els interessos dels valencians i valencianes. Espere que els companys i companyes de la coalició confien en mi i valoren el treball que he fet estos anys donant suport als grups municipals, regidors i regidores, per continuar fent eixa tasca des de l'àmbit del parlament valencià, canalitzant les seues iniciatives en les Corts, en la seu de la sobirania valenciana".

Otras noticias en Sagunt

Las familias del PSPV arropan al joven en la presentación de su candidatura a la alcaldía de Sagunt
El trabajo audiovisual denuncia el sexismo deportivo y da visibilidad a las dificultades y la discriminación que experimentaron las protagonistas
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.