Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
ALCÀSSER

Torna Emple@lcasser

Més de 400 persones participaran en la tercera edició del Fòrum Emple@lcasser
REDACCIÓ - 05/03/2019
Cartel del fòrum d Cartel del fòrum d"ocupació

Alcàsser està preparada per a acollir una nova edició del fòrum Emple@lcasser, una jornada centrada en l'ocupació que, a banda d'oferir assessorament, formació i informació, s'encarrega de posar en contacte de forma ràpida i directa a empreses que busquen candidats amb persones que busquen treball.

La jornada es celebrarà el pròxim dijous 7 de març, de 9 a 14 hores, en el Centre Social, C/ Sant Antoni, 40.

La cita tindrà conferències i tallers per a millorar la cerca d'ús de la mà de professionals i els principals agents socials de la comarca que treballen en matèria d'ocupació, informació laboral i assessorament per a aconseguir la principal meta i, el més important, 52 ofertes de treball i entrevistes amb les empreses participants que es podran realitzar el mateix dia.

Durant tot el matí, les persones que estiguen interessades, poden acostar-se al Centre Social de la localitat per a participar en les xarrades de formació que s'imparteixen al llarg de tota la jornada o els tallers pràctics, que pretenen millorar la cerca d'ocupació, a través de noves eines, estratègies, una millor actitud, motivació i un bon pla d'acció.

També es facilitarà informació sobre les ajudes, els serveis i els programes que estan disponibles per a aquelles persones en atur i en cerca activa d'ocupació. El Fòrum d'Ocupació organitzat per l'Ajuntament d'Alcàsser amb la col·laboració de RH en positiu facilita també el contacte directe amb les empreses, a través d'entrevistes personals amb qualsevol de les nombroses empreses que participen en la jornada i que ofereixen llocs reals de treball.Així doncs, el fòrum d'ocupació Emple@lcasser oferirà la possibilitat real de trobar treball durant el matí del dijous 7 de març.

Entre els ens participants destaquen la Generalitat Valenciana, a través de LABORA, juntament amb altres organitzacions de l'àmbit dels recursos humans, com Adecco, Access, Iman Temporing, Eulen Flexiplan i nombroses empreses de diferents sectors, així com grans superfícies, com Decathlon, Leroy Merlin i Norauto, entre altres.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

Los once concejales de la lista socialista reciben las competencias del alcalde Jesús Ros
La polèmica va saltar després d'una imatge de l'edil amb una fotografia de Felipe VI de cap per avall

Otras noticias en sucesos

También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.