Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
VILAMARXANT

Un local d'oci de Vilamarxant, centre dels escorcolls d'una operació antidroga

Va tindre lloc este dissabte a un establiment d'oci nocturn de Vilamarxant amb la participació de 20 efectius de seguretat
REDACCIÓ - 19/02/2018
Desplegament de seguretat de l Desplegament de seguretat de l"operació

Este dissabte es va efectuar una batuda antidroga a un establiment d'oci nocturn a Vilamarxant. Es van alçar 8 actes d'aprehensió de substàncies estupefaents i dues actes més per deficiències en l'establiment.

En esta operació van intervindre 20 efectius de seguretat, entre els quals hi havia dues patrulles de la Unitat canina d'Alaquàs, Policia Local de Vilamarxant, dues patrulles de la Guàrdia Civil de Vilamarxant, la Usecic de la Guàrdia Civil de Llíria i agents del Grup d'Espectacles de la Policia Autonòmica.

Les actuacions per evitar la venda i el consum de droga a la menuda van tindre lloc al voltant de les 2.30 h. Es van controlar les eixides de l'establiment i els banys i la unitat canina va inspeccionar tot el local. A més, els agents van fer escorcolls a algunes de les persones que estaven en l'interior.

Les persones a qui se'ls va decomissar la droga hauran de fer front a sancions de fins a 400 euros, si no són reincidents. A més, també es poden imposar sancions al local per les irregularitats detectades per la Policia Autonòmica.

Prèviament a esta operació, la Policia Local de Vilamarxant va efectuar un control d'alcohol i drogues al municipi, en el qual es va immobilitzar un vehicle conduït per una persona sense carnet que va donar positiu en cànnabis i es va alçar una acta per tinença d'estupefaents.

Les forces de seguretat volen conscienciar sobre la necessitat de complir amb la legalitat de salut pública a tots els establiments de la localitat, així com vetlar per la conciliació entre l'oci i el descans del veïnat. Per això, atendran qualsevol queixa que hi haja sobre l'alteració de l'ordre públic i, en cas de creure-ho necessari, duran endavant altres inspeccions pertinents.

Otras noticias en C. Túria

Otras noticias en sucesos

El equipo facultativo movilizado ha realizado maniobras de reanimación cardiopulmonar avanzada al operario, pero, según el Cicu, "no ha habido respuesta" y "ha fallecido en el lugar"
El levantamiento del cadáver se produjo en torno a las 20 horas, en un accidente del que se ha hecho cargo el juzgado de guardia de Dénia

Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.