Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
LLÍRIA

Un nou vial a Llíria connectarà les urbanitzacions de El Regalón i Formidables

L'Ajuntament de Llíria invertix més de 100 mil euros en esta actuació
REDACCIÓ - 03/01/2018
Un nou vial connectarà les urbanitzacions de El Regalón i Formidables
Un nou vial connectarà les urbanitzacions de El Regalón i Formidables

L'alcalde de Llíria, Manolo Civera, i el regidor d'Obres i Servicis, Francesc Fombuena, junt amb l'arquitecte municipal han supervisat el desenvolupament de les obres d'urbanització del vial que unix les zones residencials de El Regalón i Formidables. "És una artèria que amb esta actuació aportarà una millor accessibilitat de tots els residents d'estes urbanitzacions i zones limítrofs", ha destacat l'edil.

El projecte ha sigut possible gràcies als fons SOM 2017 de la Diputació de València i que el Govern municipal ha destinat a executar entre altres treballs, el pavimentat d'este vial junt amb la construcció de la vorera. Les obres s'han adjudicat per més de 108.000 euros i està previst duren al voltant de dos mesos.

Els treballs que ara es realitzen, consistixen en l'execució de la pavimentació d'un tram del camí de Sant Vicent a Benissanó, en concret el tram comprés entre el camí del Safareig i el carrer del Fumat, que en l'actualitat es troba sense pavimentar. També es contempla connectar l'actual Camí del Safareig amb el Camí Sant Vicent a Benissanó, amb la formació d'una rotonda en la confluència d'ambdós vies.

Accés urbanització Edeta

D'altra banda, els responsables municipals també han visitat el desenvolupament de les obres de l'accés sud de la urbanització Edeta, que presenten un avançat estat d'execució a falta de l'asfaltat.

Amb estes actuacions, l'Ajuntament de Llíria continua el seu propòsit d'invertir en les infraestructures de les urbanitzacions, tal com es va fer en l'asfaltat del tram de la Vereda Reial de Bétera i el camí d'Alt de la Botigueta que va tindre una inversió de 103.868 euros, així com en l'asfaltat del tram de la Travessia de Casa Carreres, i que tindrà continuació l'any 2018 amb el nou accés a la urbanització Puigilis des de la rotonda del Centre Cívic El Prat, amb un cost aproximat de 300.000 euros.

Otras noticias en C. Túria

La Diputación recomienda evitar la circulación especialmente por la CV-336, la CV-331 y la CV-380, con riesgo de desprendimiento de tierras
Cs de La Pobla de Vallbona exige explicaciones al gobierno sobre lo que considera una neefasta organización del festardor

Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.