Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
BENAVITES

Una rotonda eliminarà l'accés conflictiu de Benavites i Quartell

L'Ajuntament de benavites demana financiació a la Diputació per a executar el projecte
REDACCIÓ - 14/09/2017
Carretera que uneix els municipis de Benavites y Quartell. EPDA Carretera que uneix els municipis de Benavites y Quartell. EPDA

L'Ajuntament de Benavites ha sol·licitat a la Diputació de València l'obra de condicionament de l'enllaç per carretera amb Quartell. Aquesta actuació pretén evitar un punt conflictiu, tant per al tràfic rodat com de vianants, donat l'elevat ús de la carretera que uneix les dues localitats de la subcomarca de Les Valls.

L'estrenyiment del vial, unit a l'existència d'una corba, en l'enllaç amb el pont del barranc suposa un risc per a la seguretat dels qui freqüenten aquest camí, que l'Ajuntament pretén resoldre amb la construcció d'una rotonda que separe el tràfic en tots dos sentits i facilite la connexió entre ambdues poblacions, tal i com ha explicat l'alcalde de Benavites, Carlos Gil. "A més, per la situació de l'institut de la Vall de Segó, o l'Escola de Música de la Unió Musical de Quartell, són molts els xiquets en edat escolar que passen diàriament per aquesta zona, per la qual cosa la necessitat d'actuar sobre ella es fa encara més imperiosa", ha matisat el primer edil de la localitat de Benavites, Carlos Gil.

L'actuació té un pressupost que ronda, en la seua primera fase, els 100.000 euros, que el Consistori pretén finançar amb l'ajuda de la Diputació provincial.

Categorías de la noticia

Otras noticias en Morvedre

La cuenta cambió su alias en twitter cuando se dio cuenta de la polémica
El candidato Guillermo Sampedro afirma que están 1.000 votos de lograr la alcaldía y "vamos a salir a ganar"

Otras noticias en sucesos

Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
Quizá te interese...

Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.