Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
EMPRESES

València s'ha inclós per primera vegada entre les 60 millors ciutats d'Europa en suport a l'emprendoria digital

Sandra Gómez: "València està en el moment perfecte per a prendre el vol definitivament com un dels millors ecosistemes innovadors de tota Europa"
- 13/11/2017
La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible i Emprenedoria, Sandra Gómez en la la València Startup Wee. EPDA
La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible i Emprenedoria, Sandra Gómez en la la València Startup Wee. EPDA

València acull des de hui la segona edició de la València Startup Week, que connectarà emprenedors, inversors i startups, fins al 17 de novembre. La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible i Emprenedoria, Sandra Gómez ha inaugurat esta trobada innovadora, destacant la inclusió de València, per primera vegada, entre les 60 millors ciutats d'Europa en suport a l'emprenedoria digital.

"Des de l'Ajuntament de València apostem clarament per la innovació en la ciutat. No obtindrem resultats diferents en el desenvolupament econòmic de la ciutat si apliquem les mateixes receptes de sempre -ha exposat la regidora Sandra Gómez-. Assumim per tant el paper de recolzar i ajudar a este sector en tot el que estiga en la nostra mà, per a afrontar junts els reptes presents que marcaran el nostre futur".

València entra directa al lloc 42 en el rànquing 'European Digital City Index' de les millors ciutats per als emprenedors i les emprenedores digitals. Entre altres motius, i com ha destacat Gómez, este reconeixement és conseqüència de VIT Emprèn, la xarxa d'emprenedors innovadors de la ciutat que l'Ajuntament ha engegat a través de València Activa. Una xarxa que aglutina un total de 500 startups, més de 30 agrupacions d'inversors, més de 40 comunitats de coneixement tecnològic i 60 espais de coworking.

"Pense fermament que València, és una ciutat perfecta per a emprendre, per a expandir-se i per a invertir", ha dit la regidora, que també ha subratllat que la ciutat "és l'ecosistema que més creix a Espanya i un dels més dinàmics i florents d'Europa", especialment en sectors com ara big data, machine learning, intel·ligència artificial, e-commerce, mòbils, màrqueting, jocs-entreteniment i comunicació, entre altres.

La València Startup Week està impulsada per Techstars amb la col·laboració de VIT Emprèn, i l'Associació Valenciana de Startups, una de les principals acceleradores de startups del món, i compta amb el suport de Techstars Startup Week™. "Les startups destaquen per la generació d'ocupacions d'alt valor afegit, per una gran capacitat exportadora, sense requerir d'importants aportacions de capital per a la seua engegada i el seu desenvolupament", ha exposat Gómez en la inauguració d'esta trobada.

Un acte en el qual la regidora també ha recordat la creació d'un nou espai físic en la Marina de València, dedicat exclusivament a emprenedors, obert i inclusiu, amb la col·laboració de l'Associació Valenciana de Startups i la inversió de Circkuit Planet. "Estem fent de la Marina l'eix de la transformació econòmica de la ciutat a través de la innovació. Treballem perquè quan es parle d'innovació, es dirigisquen totes les mirades a la Marina", ha indicat Gómez.

Otras noticias en València

El Ayuntamiento no ha concedido ningún permiso nuevo desde la entrada en vigor de la nueva Ley de Turismo
Tras vencer en el Spaceapps Challenge de Valencia, el equipo de la aceleradora corporativa de Global Omnium es uno de los 25 finalistas de todo el mundo
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.