Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
VILAMARXANT

Vilamarxant Junts Podrem insta per escrit a l'alcalde a col•laborar com a Ciutat Refugi amb la Generalitat Valenciana en l'acollida dels refugiats del Aquarius

Vilamarxant va ser declarat 'Ciutat Refugi' en acord plenari de setembre de 2015
REDACCIÓN - 13/06/2018

Vilamarxant Junts Podrem ha presentat per escrit a l'alcalde Jesús Montesinos a ficar-se a disposició de la Generalitat Valenciana per tal de col·laborar amb les tasques d'acolliment, ficant al seu abast els recursos que té l'ajuntament, així com a participar de les reunions i iniciatives que en aquest sentit es puguen realitzar, col·laborant amb els pobles de la comarca que estan oferint-se en aquest sentit.

"Desitgem que aquest oferiment es produisca i que ens informen a la població del desenvolupament dels conteniments", ha assenyalat el portaveu de la formació morada, Salvador Bonet.

"Malgrat el vergonyós comportament dels diferents governs europeus amb els refugiats que arriben fugint de la mort i la misèria, arribaran al port de València 624 persones que foren rescatades pel vaixell Aquarius, desprès que li fóra denegat per part d'Itàlia i Malta, el seu desembarcament", ha explicat Bonet.

Per part de la Generalitat Valenciana s'està organitzant, junt a diverses ONG's i ajuntaments, el protocol d'acollida, "i es per això, que el nostre poble Vilamarxant, que va ser declarat com a 'Ciutat Refugi' en acord plenari de setembre de 2015, te l'obligació de arribada l'hora, col·laborar de manera activa amb l'acollida d'aquestes persones refugiades", han conclòs des de Vilamarxant Junts Podrem.

Otras noticias en C. Túria

Les fortes pluges i la preemergència han precicpitat la decisió
El certamen, orientado a cocineros profesionales, se celebra el próximo 19 de novembre
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.