Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
VINALESA

Vinalesa acull la segona trobada del projecte esportiu internacional B.E.S.T

L'objectiu del programa és fomentar la integració de persones amb diversitat funcional a través de l'activitat física
REDACCIÓ - 05/12/2018
Representants del programa a Vinalesa. EPDA Representants del programa a Vinalesa. EPDA

Vinalesa va acollir la segona trobada del programa internacional B.E.S.T el dia 29 de novembre, una iniciativa amb l'objectiu fomentar la integració de persones amb diversitat funcional a través de la pràctica dels esports i a la qual també s'han adherit dos entitats italianes i una búlgara.

En la jornada celebrada en el municipi valencià es va realitzar una xarrada sobre la importància de la família en la integració d'infants amb diversitat funcional a través de l'activitat física a través de l'experiència de persones que practiquen pilota valenciana adaptada. També es varen jugar una partida d'este esport i de Boccia (una varietat de la petanca adequada a persones amb diversitat funcional), es varen intercanviar experiències i es va avaluar el nivell d'assoliment dels diferents objectius establits. La trobada també ha servit per a establir les bases de la pròxima reunió, que tindrà lloc a Bulgària.

A més de les accions conjuntes, cadascun dels socis desenvolupa iniciatives pròpies. A Vinalesa, s'estan organitzant alguns tallers adreçats principalment a persones que formen part d'associacions esportives, encara que oberts al públic general, que servixen per a estudiar les maneres d'acabar tant amb les barreres psicològiques com físiques a què s'enfronten diàriament les persones amb diversitat funcional. Esta acció és una eina de conscienciació però també d'exploració de nous mètodes que puguen ser útils per a aconseguir l'objectiu principal del projecte, que és integrar a través dels esports.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

Esplà: “Amparo Orts s'amaga i nega als ciutadans la possibilitat d'un debat"
El fuego afectó a tres vehículos y una motocicleta estacionados en el interior del local

Otras noticias en sucesos

El suceso ocurrió ayer en torno a las 14.30 horas en un lugar aún sin concretar por las fuentes consultadas
La sentencia le declara autor de dos delitos de abusos sexuales a menores de 16 años y, además, le obliga a indemnizar a la primera de las víctimas con 25.000 euros y, a la segunda, con otros 3.000 euros por daños psicológicos
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.