Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
LA COSTERA

Xàtiva ja té Falleres Majors per a 2019

L'alcalde, Roger Cerdà, va telefonar el passat divendres a les escollides des de l'Ajuntament
REDACCIÓ - 07/08/2018
Moment de la cridada a les noves falleres majors de Xàtiva. EPDA Moment de la cridada a les noves falleres majors de Xàtiva. EPDA

L'alcalde de Xàtiva Roger Cerdàva telefonar el passat divendres, des de la sala de premsa de l'Ajuntament de Xàtiva, a les escollides per ser les Falleres Majors de Xàtiva 2019. També van estar presents el president de la Junta Local Fallera de Xàtiva Jesús González, la regidora de falles Lena Baraza i la secretària de la Junta Local Fallera Celia Gorrita.

Laura Martí Sanz, de la Falla Ferroviària, serà la encarregada d'ocupar el càrrec de Fallera Major de Xàtiva el proper any. Fallera des d'abans de nàixer, es troba molt integrada al món faller, ja que a la seua comissió ha tingut diferents càrrecs com el de delegada juvenil o infantil. Va ser Fallera Major Infantil l'any 2003 i Fallera Major l'any 2014, a més de pertànyer a la cort d'Honor de la Fallera Major de Xàtiva de l'any 2012.

Junt amb ella estarà Carmen Pavia Solves, de la Falla Abú Masaifa, la Fallera Major Infantil de Xàtiva per a l'exercici 2019, qui forma part d'aquesta comissió xativina però amb historial faller també a la localitat veïna de la Llosa de Ranes.

Les quatrecandidates que aspiraven a ser Falleres Majors de Xàtiva -dos adultes i dos xiquetes-, van realitzar el passat cap de setmana una Jornada de Convivència per tal de poder escollir a les màximes representants del col·lectiu faller per al proper any.

El jurat de l'elecció ha estat conformat er Leandro Cerrillo (perruquer), Beni Cifuentes (funcionari de carrera a l'Ajuntament de Borriana), Mario Gual (artista faller), Eva Mercado (monitora d'educació especial), Patricia Sanz (Model i estilista), Elena Collado (Publicista i Relacions Públiques) i Yolanda Santatecla (vinculada a les falles de Gandia).

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Centrals

En concreto, se les atribuyen ocho delitos de robo con violencia e intimidación, seis de robo con fuerza en las cosas, dieciséis de hurto, otro de pertenencia a grupo criminal y otro de apropiación indebida
El juzgado se ha limitado a incoar diligencias previas para registrar la denuncia y ha emplazado a los denunciantes a ratificarla en sede judicial

Otras noticias en sucesos

También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
En concreto, se les atribuyen ocho delitos de robo con violencia e intimidación, seis de robo con fuerza en las cosas, dieciséis de hurto, otro de pertenencia a grupo criminal y otro de apropiación indebida
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.