Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
PAIPORTA

Compromís: "El PP va endeutar Paiporta en més d'onze milions en quatre anys"

"Els deutes es varen contraure en diferents pòlisses amb entitats diverses" expliquen
REDACCIÓ - 13/03/2019
Imatge oferida per Compromís per Paiporta Imatge oferida per Compromís per Paiporta

El Partit Popular va demanar més d'onze milions i mig d'euros en préstecs per a l'Ajuntament de Paiporta en quatre anys. Els deutes es varen contraure en diferents pòlisses amb entitats diverses, enmig del mandat de dues legislatures del PP, entre 2008 i 2012. Els interessos generats pels quatre crèdits contrets durant eixos anys van suposar el pagament de 300.000 euros anuals per interessos.
Només el préstec demanat a abril de 2012 pel Govern de Vicente Ibor, per més de 4,8 milions d'euros a 10 anys va generar uns interessos de 600.000 euros. De fet, els crèdits demanats fins a 2011, per valor de quasi 2 milions d'euros a maig de 2008; i de 3,7 milions a juny de 2009, van ser per pagar els deutes heretats del PSOE. A partir de 2011, responien a les polítiques dels populars. "Quan parlem de gestió responsable, cal recordar com el Partit Popular va endeutar Paiporta endues legislatures per a despeses corrents, que no s'aprofitaren en cap inversió, sinó en pagar unes ocurrències sense planificació", explica Pep Val, portaveu de Compromís per Paiporta.

Aaquesta legislatura de Compromís, el Govern d'Isabel Martín ha pagat tots els préstecs amb els bancs, aconseguint un deute 0 i rebaixant el pagament a proveïdors a 30 dies. "A més, estem pagant les expropiacions necessàries i realitzant les inversions que no s'han fet en legislatures anteriors, com ara la renovació dels parcs infantils, la renovació de punts de llum, la piscina lúdica o els carrils bici", destaca Val.

La gestió d'Isabel Martín, caracteritzada pel reforç d'àrees com Benestar Social, les inversions en educació, i la creació de noves eines de transparència i participació  de la ciutadania, contrasta amb governs anteriors com el de Vicente Ibor, qui va portar Paiporta al seu màxim nivell d'endeutament amb una pobre oferta educativa i cultural. "Aquest és el motiu pel qual al PP prefereix en parlar de banderes i símbols, en comptes de la gestió que interessa al veïnat de Paiporta", apunta Val.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

La candidata al Parlamento Europeo habla sobre las políticas del movimiento
Cs Torrent se compromete a solicitar una auditoría de gestión para la optimización de los servicios municipales para su eficiencia y transparencia

Otras noticias en sucesos

También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
La niña fue localizada en la estación de autobuses de Madrid donde al parecer había viajado para conocer a un joven
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.