Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
ECOLOGIA

Joves Socialistes se suma al moviment ecologista #FridaysForFuture

Participaran en les concentracions estudiantils per a alertar de les conseqüències imminents del Canvi Climàtic
REDACCIÓN - 13/03/2019
Cartell Cartell

Conscients de la necessitat d'alertar sobre les conseqüències imminents del calfament global per a la vida en la Terra, Joves Socialistes del País Valencià (JSPV) ha decidit sumar-se al moviment ecologista estudiantil #FridaysForFuture que des de fa mesos està recorrent Europa, seguint l'exemple de la jove activista sueca Greta Thunberg.

Joves Socialistes vol manifestar així la seua preocupació per la qual consideren es tracta de la "major amenaça global a la qual ens enfrontem com a generació", això és, els efectes devastadors que el Canvi Climàtic està generant als ecosistemes d'arreu del planeta, com és la desaparició d'espècies animals, els fenòmens meteorològics extrems o la contaminació de l'aire, mars i oceans com a conseqüència de l'acumulació de residus generats directament per l'activitat humana.

Per això, l'organització juvenil fa una crida a que l'agenda política tinga més present que mai la necessitat de "generar espais urbans més sostenibles i respectuosos amb el medi ambient, a través de la conscienciació ciutadana i consensos socials". En aquest sentit, Joves Socialistes proposa en el seu programa per a les eleccions autonòmiques la posada en marxa d'un "Green New Deal", un pla d'inversió per a la transició ecològica, amb la finalitat de "regenerar el nostre sistema productiu i transitar cap a un model econòmic net".

A més a més, les i els joves socialistes aposten per continuar afavorint un canvi de cultura de mobilitat urbana, proposant la gratuïtat del transport públic per a joves en atur menors de 30 anys, ampliació de l'horari nocturn i foment de la bicicleta, així com l'adquisició d'hàbits de consum responsable d'energia i aliments entre la població juvenil.

Categorías de la noticia

Otras noticias en Comunitat

Carolina Punset: O se modifica el periodo de introducción de cítricos de Sudáfrica o este desastre se repetirá todos los años”
Mónica Oltra, ha insistido este jueves en que "ninguna persona" que esté enferma de gravedad, como el expresident de la Generalitat y exministro Eduardo Zaplana, debe estar en prisión y ha instado a revisar "la humanización del sistema penitenciario"

Otras noticias en sucesos

Las pesquisas de los agentes que han desarrollado la investigación han logrado dar con la mujer que hizo la fotografía y con la que inició la cadena de mensajes en la que se acusaba al denunciante
Los supuestos autores ocultaban los efectos sustraídos en los caminos de tierra cercanos a las viviendas
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.