Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
ECOLOGIA

Joves Socialistes se suma al moviment ecologista #FridaysForFuture

Participaran en les concentracions estudiantils per a alertar de les conseqüències imminents del Canvi Climàtic
REDACCIÓN - 13/03/2019
Cartell Cartell

Conscients de la necessitat d'alertar sobre les conseqüències imminents del calfament global per a la vida en la Terra, Joves Socialistes del País Valencià (JSPV) ha decidit sumar-se al moviment ecologista estudiantil #FridaysForFuture que des de fa mesos està recorrent Europa, seguint l'exemple de la jove activista sueca Greta Thunberg.

Joves Socialistes vol manifestar així la seua preocupació per la qual consideren es tracta de la "major amenaça global a la qual ens enfrontem com a generació", això és, els efectes devastadors que el Canvi Climàtic està generant als ecosistemes d'arreu del planeta, com és la desaparició d'espècies animals, els fenòmens meteorològics extrems o la contaminació de l'aire, mars i oceans com a conseqüència de l'acumulació de residus generats directament per l'activitat humana.

Per això, l'organització juvenil fa una crida a que l'agenda política tinga més present que mai la necessitat de "generar espais urbans més sostenibles i respectuosos amb el medi ambient, a través de la conscienciació ciutadana i consensos socials". En aquest sentit, Joves Socialistes proposa en el seu programa per a les eleccions autonòmiques la posada en marxa d'un "Green New Deal", un pla d'inversió per a la transició ecològica, amb la finalitat de "regenerar el nostre sistema productiu i transitar cap a un model econòmic net".

A més a més, les i els joves socialistes aposten per continuar afavorint un canvi de cultura de mobilitat urbana, proposant la gratuïtat del transport públic per a joves en atur menors de 30 anys, ampliació de l'horari nocturn i foment de la bicicleta, així com l'adquisició d'hàbits de consum responsable d'energia i aliments entre la població juvenil.

Categorías de la noticia

Otras noticias en Comunitat

El 80% de los encuestados considera muy importante el derecho a la libertad de educación
Ortiz señala que este modo de proceder reafirma "las sospechas que existen sobre estas empresas y demuestra una práctica fraudulenta habitual" y afirma que el "fraude urdido por el clan Puig tiene los días contados" porque hay denuncias presentadas

Otras noticias en sucesos

El juez ha dictado una orden de alejamiento que prohíbe a ambos investigados aproximarse a menos de 500 metros del niño, del lugar donde éste se encuentre o de su domicilio, así como comunicarse con él por cualquier medio
El suceso ha ocurrido alrededor de las diez de la noche en la céntrica calle Ruzafa y los viajeros del autobús han resultado ilesos
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.