Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
VIOLÈNCIA DE GÈNERE

L'Ajuntament signa un conveni per equipar tres vivendes municipals destinades a víctimes de violència de gènere

La Junta de Govern acorda la cessió gratuita de l'equipament d'estes vivendes
REDACCIÓN - 12/05/2019
Isabel Lozano.FOTO COMPROMÍS.NET Isabel Lozano.FOTO COMPROMÍS.NET

L'Ajuntament dotarà tres vivendes del parc municipal d'habitatges amb tot l'equipament necessari perquè dones que han sigut víctimes de violència de gènere o de tràfic per a l'explotació sexual i prostitució, puguen viure, de forma autònoma, en eixir dels centres d'acollida de la Generalitat. Amb tal fi, la Junta de Govern ha aprovat un acord amb diferents empreses que facilitaran, per la seua responsabilitat social, l'esmentat material de forma gratuïta.

La Junta de Govern ha acordat el conveni amb comerciants, detallistes i majoristes del sector de l'adreç de cuina, moble, tèxtil i electrodomèstics que facilitaran l'equipament de les esmentades vivendes en un gest de solidaritat amb les persones i usuàries d'estes vivendes.

Amb este acord, tal com ha explicat la regidora d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Isabel Lozano, «es pretén crear espais on les víctimes se senten segures i oferir-los tots els recursos perquè puguen emprendre una vida allunyada de la violència de gènere o de l'explotació sexual i prostitució». En esta línia, i amb els objectius establerts en el Pla Marco Municipal d'Igualtat entre Dones i Homes, «d'afavorir l'accés a l'habitatge a dones en situació de vulnerabilitat, en general, i, amb caràcter prioritari, a les dones víctimes de violència de gènere», l'Ajuntament també ha subscrit, recentment, un protocol d'actuació conjunta amb la Direcció General de l'Institut dels Dones per la Igualtat, de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives.

L'objectiu d'este document és «procurar a les dones víctimes de violència de gènere o de tràfic per a l'explotació sexual i prostitució que han acabat el seu procés de recuperació en els recursos d'acolliment de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, un habitatge en la qual puguen fer una transició a una vida autònoma al costat dels seus menors a càrrec, durant el període d'un any, prorrogable per dos períodes de sis mesos, amb un màxim total de dos anys incloses les possibles pròrrogues».

Categorías de la noticia

Otras noticias en València

El candidato a la alcaldía de Contigo Somos Democracia hace responsable del descenso de participación del domingo a los grandes partidos
En su currículum fallero no caben más éxitos: corte de honor de la Fallera Mayor Infantil de Valencia de 1991 y de la Fallera Mayor (FMV) de 2001 y hermana de la FMV de 1998, Susana Remohí

Otras noticias en sucesos

Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.