Acceder como usuario registrado
Recordar contraseña
Crea tu cuenta de usuario
  

Edición L´horta sud
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de L´horta edición 22 Diciembre 2017
Edición L´horta nord
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de L´horta edición 12 Enero 2018
Edición Camp de Morvedre
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de Camp de Morvedre edición 12 Enero 2018
Edición Camp de Túria
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de Camp de Turia edición 22 Diciembre 2017
Anuario económico Camp de Morvedre
Pulsa aquí y descargue el pdf del especial

 Ver otras noticias de C. Centrals
Última actualización: Hora: 07:14:52

LA VALL D'ALBAIDA

Ajuntament i protectora organitzen a Ontinyent una jornada solidària amb els animals abandonats


Acte organitzat per l

Acte organitzat per l"Ajuntament i la protectora d"Ontinyent. EPDA
Pulse en la imagen para ampliar


Concurs de gossos, tallers infantils, classes de ball o una desfilada d’animals sense llar seran algunes de les activitats que tindran lloc el diumenge


L’Ajuntament d’Ontinyent i la protectora Vinculados organitzen aquest diumenge un esdeveniment per a recaptar fons i donacions per als animals abandonats i a la vegada conscienciar a la ciutadania de l’adopció de mascotes. La jornada, que porta com a nom “Un dia de gossos”, tindrà lloc al pàrquing de la Sala Gomis de 10:00 a 19:00 hores i inclourà activitats per a tota la família.

Es tracta d’una iniciativa que la regidora de Sostenibilitat, Patricia Folgueras, destacava que va en la línia de les accions plantejades al Grup de Treball Municipal per al Benestar i Protecció dels Gossos recentment constituït, i al que s’ha integrat entitats com “Adopta un amigo”, la “Protectora la Vall d’Albaida”, “La Guarda” i “Vinculados, rehabilitación de animales abandonados”, que es qui organitza amb l’Ajuntament l’activitat d’aquest diumenge. Patricia Folgueras recordava que “al si d’aquest grup hem parlat d’accions per impulsar una tinença responsable dels animals i perquè aquestos que estén en situació d'abandó o desprotecció troben una llar el més ràpidament possible. Hem de fer un esforç en la prevenció de l’abandonament, i per tant les accions de sensibilització, educació i tinença responsable de les mascotes són fonamentals”.

En la jornada de diumenge, que es desenvoluparà al llarg de tot el dia, hi haurà tallers infantils, ludoteca, un photocall i música. A les 10:30 hores se celebrarà una classe d’Hip-hop; a les 12:15, començarà un concurs de mascotes en el qual es premiarà al més obedient, el que tinga millor dentadura o el iaio millor conservat, entre altres categories. Les activitats continuaran amb una exhibició de Dog Dancing, una desfilada de gossos que busquen una família i, a la vesprada, una exhibició de ball infantil i d’adults. A més, hi haurà un arbre de Nadal, en el qual es podrà dipositar donacions de pinso per a les mascotes de la protectora. Totes les activitats seran gratuïtes amb l’excepció del concurs de mascotes (4€) i la classe d’Hip-hop (3€) per a les quals serà necessari inscriure’s abans en la Clínica Veterinària Hiroc (Ontinyent) o en la tenda Cien Mil Hijos (Ontinyent i Albaida).

Patricia Folgueras, animava a veïns i visitants a participar en aquesta jornada lúdica i solidària. “S’apropa el Nadal, i en aquestes dades moltes famílies decideixen portar a les seues cases una mascota, és molt important conscienciar que un animal no és un joguet, que hem de ser responsables amb ell, i, sobretot, que hi han molts gossos i gats que busquen una casa on viure, no és necessari comprar quan podem adoptar” declarava.

Folgueras apuntava entre els objectius de la seua regidoria a treballar amb les protectores l’impuls a un protocol d'actuació front al gos abandonat, així com el treball de conscienciació sobre la importància de l'esterilització. Els gats també han estat objecte d’actuacions municipals, com les tasques d’esterilització i vigilància sanitària en 6 colònies d’estos felins realitzades per l’Ajuntament d’Ontinyent i la Protectora d’Animals de La Vall d’Albaida al marc del pla conjunt que s’està duent a terme per evitar la proliferació incontrolada d’estos animals, tenir cura de la seua salut, reduir la brutícia i augmentar la sensibilitat veïnal sobre la convivència amb ells.


Imprimir | Enviar0 Comentarios de los lectores
Si quiere opinar introduzca su nombre, email y su opinion, finalmente pulse enviar. TODOS LOS CAMPOS SON OBLIGATORIOS

Nombre

Email

Debe introducir una dirección de correo válida (no aparecerá publicada)

Titulo para el comentario

Introduzca aquí su comentario

Condiciones de uso:
- El usuario se compromete respetar las normas éticas mínimas de convivencia y respeto hacia los demás.
- Todas las opiniones recibidas en El periódico de aquí serán supervisadas antes de la publicación de las mismas.
- Las opiniones podrán ser borradas (pero nunca modificadas) sin previo aviso.
- Cualquier intento de uso fraudulento del presente formulario será registrado y puesto en conocimiento de las autoridades competentes.

Acepto las normas de uso


Buscar en el Periódico de Aquí

Encuestas
¿Crees que el escrache a la vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, está justificado?

No

VOTAR
VER RESULTADOS
Encuestas
¿Crees que OT remontará el vuelo o acabará fracasando?

Mejorará su audiencia

Fracasará

VOTAR
VER RESULTADOS
Encuestas
¿Qué te parece la campaña de Los Superpowers para concienciar sobre acciones incívicas en Sagunt impulsada por Podemos?

Me parece genial.

Una patochada.

VOTAR
VER RESULTADOS

Opinión
VICENTE GARCÍA NEBOT
Correa y El Bigotes cantan 'La Traviata de Gürtel' en las audiciones a ciegas de La Voz
Correa y El Bigotes cantan 'La Traviata de Gürtel' en las audiciones a ciegas de La Voz
Viñeta publicada por Elperiodicodeaqui.com
VICENTE GARCÍA NEBOT
El whatsapp, la tostada y el móvil nuestro de cada día
El whatsapp, la tostada y el móvil nuestro de cada día
Viñeta publicada en Elperiodicodeaqui.com

Noticias radio y televisión
TODO ESTO ES MI TELE
Los reyes del bochorno, la última vergüenza de Cuatro
Los reyes del bochorno, la última vergüenza de Cuatro
La cadena estrenó ayer su enésimo programa trónspido, Los reyes del barrio y cómo no podía ser de otra manera reunió a una buena cantidad de seguidores en Twitter dispuestos sobre todo a despellejar a los participantes. Un sinsentido de programa que le otorga popularidad a personajes que se creen algo y que dan mal ejemplo a otros chavales con sus dudosas formas de vida.
TODO ESTO ES MI TELE
Hora Punta entrevista a Nerea de OT para hablar sobre sus dientes
Hora Punta entrevista a Nerea de OT para hablar sobre sus dientes
Anoche, como antesala a una nueva gala de la recta final de Operación Triunfo, asistimos de nuevo impactados ante el nivel de Hora Punta, el programa que presenta Javier Cárdenas en el access prime time de la cadena pública. Invitaron a la triunfita Nerea donde, lo más importante, era hablar sobre su dentura. Nótese la ironía.Quienes somos
Tarifas publicidad
elperiodicodeaqui.com es un producto propiedad de Medios Impresos y Digitales de Aquí S.L., C.I.F.: B-98291750.
En virtud del artículo 32.1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad intelectual, queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial a través de cualquier medio, canal o dispositivo, de los contenidos ofrecidos a través de este medio, salvo autorización expresa por escrito de la dirección de elperiodicodeaqui.com
Así mismo, queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32.1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad intelectual.
Los términos y condiciones de uso de este sitio en internet quedan reflejados en el documento de aviso legal accesible desde este enlace.


Sistema de gestión de contenidos y posicionamiento web (SEO / SEM) en Valencia ofrecido por konocer software gestión de contenidos, aplicaciones web, desarrollo de software, estrategia web, posicionamiento web, comunity management, desarrollo filemaker