Acceder como usuario registrado
Recordar contraseña
Crea tu cuenta de usuario
  

Edición PDF Noticias Horta Sud
Edición L´horta sud
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de L´horta edición 10 Agosto 2018
Edición PDF Periodico Horta Nord
Edición L´horta nord
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de L´horta edición 14 Septiembre 2018
Edición PDF Noticias Camp de Morvedre
Edición Camp de Morvedre
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de Camp de Morvedre edición 14 Septiembre 2018
Edición PDF Noticias Camp de Túria
Edición Camp de Túria
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de Camp de Turia edición 10 Agosto 2018
Edición PDF Noticias Alto Palancia - Mijares
Edición Palancia - Mijares
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de Palancia - Mijares edición 10 Agosto 2018

 Ver otras noticias de L´Horta Nord
Última actualización: Hora: 03:02:32

MASSAMAGRELL

CEIP Verge del Rosari de Massamagrell rep 180.000 euros per a la millora de l’eficiència energètica i l’adequació de portes i finestres dins del pla Municipal de Manteniment d’Escoles de la Diputació


Amigó y Marzà visitan en Massamagrell.

Amigó y Marzà visitan en Massamagrell.
Pulse en la imagen para ampliar


Maria Josep Amigó: “L’educació pública i dignificar les aules és una prioritat per a la Diputació”


La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, i el conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, han visitat les instal·lacions del CEIP ‘Verge del Rosari’ de la localitat de Massamagrell acompanyats per l’alcalde, Pep Galarza, i altres membres de la corporació. Aquest col·legi ha estat beneficiari d’una ajuda pressupostària per valor de 180.000 euros en el marc del Pla Municipal de Manteniment d’Escoles, que té per objecte realitzar actuacions de conservació i manteniment en centres d’Educació Infantil i Primària i en el que participen de forma conjunta la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i els Ajuntaments.

La vicepresidenta ha destacat que “l’educació pública és una prioritat per a nosaltres, i dignificar les aules on els nostres xiquets i xiquetes estan passant cada dia tantes hores, així com també el treball que els mestres i les mestres estan fent cada dia per tal que els nostres infants puguen créixer en un ambient de major qualitat”. Amigó ha explicat que “quan entràrem al govern, detectàrem que les escoles malauradament no estaven suficientment ben ateses en el seu manteniment perquè els ajuntaments també estan patint eixe infra-finançament que l’estat espanyol ens està fent patir als valencians i les valencianes”.

Maria Josep Amigó també ha remarcat el ferm compromís que “des del minut zero tinguérem clar, quan entrarem al govern de la Diputació, que per a nosaltres era importantíssim coordinar-se i col·laborar no sols amb els Ajuntament, com s’havia vingut fent, sinó també amb les Conselleries per tal de poder fer possible que els recursos arribaren a tots els ciutadans i ciutadanes”.

El conseller d’Educació, Vicent Marzà, ha afirmat després de visitar el centre que“la inversió que ha rebut per a canviar portes i finestres era realment necessària, fa més de 40 anys que no havia tingut ninguna actuació en este sentit, i el que volem és que siga decent, que puga adequar-se i que els xiquets i les xiquetes estiguen en un espai digne”.

El conseller ha agraït també el treball que ha realitzat l’Ajuntament de Massamagrell i l’equip directiu del centre, i ha ressaltat que “sense els ajuntaments, no podríem fer estos projectes que son un bon exemple del treball entre administracions que fins ara no s’havia produït i que este Govern del Botànic, el Govern de La Nau i els governs del Canvi que hi ha hagut als diferents ajuntaments estem fent possibles per a millorar la vida de la ciutadania”.

L’alcalde de Massamagrell, Pep Galarza, ha expressat el seu agraïment a les dues administracions, la Diputació i la Conselleria, per “la inversió conjunta per a rehabilitar un centre que, en els seus més de quaranta anys de vida, mai s’hi havia fet una reforma com aquesta que inclou el canvi, entre altres, de les finestres i les estufes per oferir als estudiants i alumnes unes millors condicions”. A més, la directora de l’escola Verge del Rosari, Marisol Ortiz, ha explicat que els fons “serviran per a poder treballar en millors condicions i amb unes instal·lacions molt millors i motivadores per a tots”.

El Pla Municipal de Manteniment d’Escoles a l’Horta Nord

La Diputació de València sufragarà actuacions de conservació i manteniment en un total de sis centres d’educació infantil i primària de l’Horta Nord. La comarca rebrà una inversió d’1.180.000 euros que s’assignarà a aquests sis centres educatius: el CEIP El Castell d’Albalat dels Sorells (130.000 euros); el CEIP Mare de Déu del Pilar de Bonrepòs i Mirambell (230.000 euros); el CEIP Villar Palasí de Burjassot (230.000 euros); el CEIP Verge del Rosari de Massamagrell (180.000 euros); el CEIP El Crist de Meliana (180.000 euros); i el CEIP Obispo Hervás (230.000 euros).

La Diputació de València va decidir destinar en el pressupost de 2017 un total de set milions d'euros en ajudes directes als municipis per al manteniment dels col·legis.Tant Maria Josep Amigó com Vicent Marzà han coincidit en subratllar que aquest programatindrà continuïtat en l’exercici 2018, i han avançat que pròximament es presentarà el programa per a enguany i que les dues administracions continuaran “apostant pels nostres col·legis, donat que és necessària la millora de les infraestructures educatives en molts dels nostres municipis, partint sempre de criteris tècnics i d’una assignació dels recursos en base a necessitats reals”.


Imprimir | EnviarOtros titulares relacionados

La Diputació s’implica en la candidatura de l’Horta de València com a Sistema Important del Patrimoni Agrícola Mundial

Ponte en forma y diviértete con el ritmo de ‘Bailamos’ de Massamagrell

Las Jornadas Comarcales sobre Clima y Energía de la Diputació reciben el premio de la Semana Europea de la Movilidad 2018

Massamagrell recauda más de 3.340€ en la II Carrera y Marcha del Circuito RunCáncer

El Ayuntamiento de Massamagrell y Global Omnium preparar el municipio para las lluvias

#NoHanFetRes #NoHanHechoNada

Cartell de luxe per a les nits de festes en Massamagrell

La Diputación de Valencia acoge la presentación del proyecto europeo Skill It para la lucha contra la exclusión social

0 Comentarios de los lectores
Si quiere opinar introduzca su nombre, email y su opinion, finalmente pulse enviar. TODOS LOS CAMPOS SON OBLIGATORIOS

Nombre

Email

Debe introducir una dirección de correo válida (no aparecerá publicada)

Titulo para el comentario

Introduzca aquí su comentario

Condiciones de uso:
- El usuario se compromete respetar las normas éticas mínimas de convivencia y respeto hacia los demás.
- Todas las opiniones recibidas en El periódico de aquí serán supervisadas antes de la publicación de las mismas.
- Las opiniones podrán ser borradas (pero nunca modificadas) sin previo aviso.
- Cualquier intento de uso fraudulento del presente formulario será registrado y puesto en conocimiento de las autoridades competentes.

Acepto las normas de uso


Buscar en el Periódico de Aquí

Encuestas
¿Crees que Ximo Puig debería adelantar las elecciones autonómicas en la Comunitat Valenciana?

No

Ni idea

VOTAR
VER RESULTADOS

Opinión
VICENTE GARCÍA NEBOT
El chiringuito, canción de la universidad española
El chiringuito, canción de la universidad española
Viñeta publicada en www.ElPeriodicodeAqui.com
BIRRAS DE AQUÍ
Carmen Montón
Carmen Montón
Francisco Adán y Albert Llueca

Noticias radio y televisión
TELEVISIÓN
"La Vall", primera serie ficción de À Punt, nace con vocación internacional
La primera temporada de "La Vall" contará con 13 capítulos de 50 minutos de duración, que se emitirán a las 21:45 horas los domingos y podrá verse también en la web de la corporación
II PREMIOS AQUÍ TV
Melani, ganadora de La Voz Kids de Telecinco, actuará en la gala de los II Premios Nacionales Aquí TV
Melani, ganadora de La Voz Kids de Telecinco, actuará en la gala de los II Premios Nacionales Aquí TV
El sábado 22 en Canet d'En Berenguer

Quiénes somos
Tarifas publicidad
elperiodicodeaqui.com es un producto propiedad de Eventos y digitales valencianos S.L: C.I.F.: B40512436.
En virtud del artículo 32.1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad intelectual, queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial a través de cualquier medio, canal o dispositivo, de los contenidos ofrecidos a través de este medio, salvo autorización expresa por escrito de la dirección de elperiodicodeaqui.com
Así mismo, queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32.1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad intelectual.
Los términos y condiciones de uso de este sitio en internet quedan reflejados en el documento de aviso legal accesible desde este enlace.


Sistema de gestión de contenidos y posicionamiento web (SEO / SEM) en Valencia ofrecido por konocer software gestión de contenidos, aplicaciones web, desarrollo de software, estrategia web, posicionamiento web, comunity management, desarrollo filemaker