Acceder como usuario registrado
Recordar contraseña
Crea tu cuenta de usuario
  

Edición PDF Noticias Horta Sud
Edición L´horta sud
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de L´horta edición 10 Agosto 2018
Edición PDF Periodico Horta Nord
Edición L´horta nord
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de L´horta edición 10 Agosto 2018
Edición PDF Noticias Camp de Morvedre
Edición Camp de Morvedre
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de Camp de Morvedre edición 10 Agosto 2018
Edición PDF Noticias Camp de Túria
Edición Camp de Túria
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de Camp de Turia edición 10 Agosto 2018
Edición PDF Noticias Alto Palancia - Mijares
Edición Palancia - Mijares
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de Palancia - Mijares edición 26 Junio 2018

 Ver otras noticias de C. Túria
Última actualización: Hora: 02:03:36

LA POBLA DE VALLBONA

Centenars de persones de totes les edats participen a la segona edició de la ‘Fira del llibre’ de la Pobla de Vallbona


Centenars de persones de totes les edats participen a la segona edició de la ?Fira del llibre? de la Pobla de Vallbona

Centenars de persones de totes les edats participen a la segona edició de la ?Fira del llibre? de la Pobla de Vallbona
Pulse en la imagen para ampliar


Beatriu Palmero, Josep Vicent Garcia i Sergi Pitarch

Beatriu Palmero, Josep Vicent Garcia i Sergi Pitarch
Pulse en la imagen para ampliar

Es va celebrar dissabte passat 12 de maig en el Parc Benjamí March Civera


Més de 1.000 persones es van acostar al Parc Benjamin March Civera per a gaudir de les activitats per a tota la família que van formar part de 'Feretes, Llibres i Cançonetes', la segona edició de la 'Fira del llibre' que se celebra a la Pobla de Vallbona. Autoritats municipals van visitar els estands de les editorials i llibreries que oferiren al públic les novetats literàries, mentre els més xicotets s'interessaven per la lectura a través de tallers, ludoteques i actuacions de contacontes. També la música en directe va tenir un important paper.

L'aposta per la creació literària i la difusió de coneixements que s'efectua des de la corporació municipal poblana va quedar plasmada amb la segona edició de 'Feretes, Llibres i Cançonetes', la Fira del Llibre de la Pobla de Vallbona: una jornada que es va celebrar dissabte passat (12 de maig) en el Parc Benjamí March Civera i que va comptar amb la presència de diversos autors infantils i juvenils, entre els quals va destacar la presència dels periodistes poblans Sergi Pitarch i Genar Martí.

Sergi Pitarch va participar en l'acte d'inauguració d'aquesta 'Fira del Llibre', juntament amb l'alcalde poblà (Josep Vicent Garcia) i l'edil de Cultura a la Pobla de Vallbona (Beatriu Palmero). Pitarch va assegurar sentir-se "gratament sorprés" davant aquest tipus d'activitats "que contribueixen a fomentar la cultura, la lectura i el pensament crític entre els habitants de la localitat". Segons aquest periodista "és important que les administracions públiques s'impliquen en aquest tipus d'actuacions, que contribueixen a 'fer poble' i aconsegueixen incentivar la lectura entre xiquets i adults".

Palmero, per la seua banda, va incidir en la voluntat de l'actual corporació municipal a promocionar la Cultura en totes les possibles manifestacions, "sent la 'Fira del Llibre' un magnífic exemple". Per a l'edil de Cultura "volem que les associacions culturals i els autors del nostre municipi disposen d'un espai en el qual es promociona la seua obra. Tot açò, donant a conéixer la creació literària en la nostra llengua, perquè l'actual equip de govern té un clar compromís amb la promoció de la Cultura Valenciana i la difusió de les obres i autors locals". En aqueix àmbit van destacar les actuacions de 'Kasiopea Teatre', el Projecte Animalista la Pobla (PAP) i el CEL (Centre d'Estudis Locals) de la Pobla de Vallbona.

L'alcalde de la localitat, finalment, es va mostrar molt complagut davant la possibilitat de participar "en un acte que trau la Cultura al carrer. És important que les institucions públiques, en aquest cas l'Ajuntament de la Pobla de Vallbona, promoguen activitats que acosten l'hàbit per la lectura entre la societat". Per a Josep Vicent Garcia, "una societat que llig és un col·lectiu més tolerant, més plural i més obert a respectar opinions diferents. Amb aquest tipus d'actuacions promovem accions que 'vacunen' a la societat contra la intransigència i la imposició del pensament únic, aqueix que és aqueix incapaç d'acceptar la crítica ni les llibertats de la resta de persones".

Durant tot el dissabte es van barrejar les activitats d'entreteniment amb presentacions de llibres. També van tenir una gran importància les actuacions musicals: les del Grup de Dolçaines i Tabals de la Pobla de Vallbona, la batucada 'Sembrant Camins' d'Alboraia i els grups 'Ramonets' i 'The Dance Crushers'. La jornada va finalitzar amb la presentació que va fer Genar Martí de la seua obra 'El fugitiu', que investiga la fugida d'Antonio Anglés (conegut com 'l'assassí de les xiquetes d'Alcàsser').


Imprimir | Enviar0 Comentarios de los lectores
Si quiere opinar introduzca su nombre, email y su opinion, finalmente pulse enviar. TODOS LOS CAMPOS SON OBLIGATORIOS

Nombre

Email

Debe introducir una dirección de correo válida (no aparecerá publicada)

Titulo para el comentario

Introduzca aquí su comentario

Condiciones de uso:
- El usuario se compromete respetar las normas éticas mínimas de convivencia y respeto hacia los demás.
- Todas las opiniones recibidas en El periódico de aquí serán supervisadas antes de la publicación de las mismas.
- Las opiniones podrán ser borradas (pero nunca modificadas) sin previo aviso.
- Cualquier intento de uso fraudulento del presente formulario será registrado y puesto en conocimiento de las autoridades competentes.

Acepto las normas de uso


Buscar en el Periódico de Aquí

Encuestas
¿Cree que Ciudadanos debería respaldar, como el resto de partidos, la recuperación del Derecho Civil Valenciano?

No

VOTAR
VER RESULTADOS

Opinión
VICENTE GARCÍA NEBOT
Vacaciones angustiosas: sin cobertura para tuitear o publicar en Facebook el selfie
Vacaciones angustiosas: sin cobertura para tuitear o publicar en Facebook el selfie
Viñeta publicada en ElPeriodicodeAqui.com
ROBERT RAGA
El tren en el centro de Riba-roja
El tren en el centro de Riba-roja
Alcalde de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria, secretario general del PSPV de Riba-roja y secretario nacional de Transparencia del PSPV

Noticias radio y televisión
PREMIOS AQUÍ TV
Cristina Castaño, Nacho Guerreros y Sandra Golpe confirman asistencia a la II Gala de los Premios Nacionales de Aquí Televisión
Cristina Castaño, Nacho Guerreros y Sandra Golpe confirman asistencia a la II Gala de los Premios Nacionales de Aquí Televisión
La gala tendrá lugar en el auditorio de la localidad valenciana de Canet d’En Berenguer el 22 de septiembre
II PREMIOS AQUÍ TV
Ya tenemos a los ganadores de los II Premios Nacionales Aquí TV
Ya tenemos a los ganadores de los II Premios Nacionales Aquí TV
41.000 personas han votado a través de nuestra web para reconocer a los mejores de la televisión en España

Quiénes somos
Tarifas publicidad
elperiodicodeaqui.com es un producto propiedad de Eventos y digitales valencianos S.L: C.I.F.: B40512436.
En virtud del artículo 32.1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad intelectual, queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial a través de cualquier medio, canal o dispositivo, de los contenidos ofrecidos a través de este medio, salvo autorización expresa por escrito de la dirección de elperiodicodeaqui.com
Así mismo, queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32.1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad intelectual.
Los términos y condiciones de uso de este sitio en internet quedan reflejados en el documento de aviso legal accesible desde este enlace.


Sistema de gestión de contenidos y posicionamiento web (SEO / SEM) en Valencia ofrecido por konocer software gestión de contenidos, aplicaciones web, desarrollo de software, estrategia web, posicionamiento web, comunity management, desarrollo filemaker