Acceder como usuario registrado
Recordar contraseña
Crea tu cuenta de usuario
  

Edición L´horta sud
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de L´horta edición 22 Diciembre 2017
Edición L´horta nord
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de L´horta edición 12 Enero 2018
Edición Camp de Morvedre
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de Camp de Morvedre edición 12 Enero 2018
Edición Camp de Túria
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de Camp de Turia edición 22 Diciembre 2017
Anuario económico Camp de Morvedre
Pulsa aquí y descargue el pdf del especial

 Ver otras noticias de València
Última actualización: Hora: 13:30:43

TREBALL

Comencen a treballar les quasi 300 persones beneficiàries del programa d'ocupació 'Oportunitats' de València

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha presidit la recepció en l'Ajuntament de les noves incorporacions d'esta segona edició


Al voltant de 300 persones en situació de desocupació i pertanyents a col·lectius de difícil inserció laboral comencen a treballar en diferents servicis de l'Ajuntament de València, en el marc de la segona edició del programa “Oportunitats”, que ha ampliat el nombre de beneficiaris i de recursos. La regidora de Desenvolupament Econòmic, Sandra Gómez, ha presidit hui l'acte de benvinguda a les noves incorporacions, celebrat a l'Hemicicle Municipal.


“Prop de 300 persones que estaven buscant la seua oportunitat en la nostra ciutat, desocupats de llarga duració i majors de 30 anys que portaven més d'un any buscant faena s'incorporen a treballar a l'Ajuntament de València”, ha explicat la regidora. “Com a Ajuntament, entenem que hem d'actuar en aquells casos de major risc, des del convenciment que la millor actuació concreta és donar un contracte laboral directe que els permetrà treballar durant sis mesos en els servicis municipals, formar-se, i aportar la seua experiència i coneixements”, ha afegit. La recepció als nous empleats ha tingut lloc a l'Hemicicle Municipal, i ha comptat també amb la presència del regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, i altres membres de la Corporació.


El programa “Oportunitats” està impulsat des de la Regidoria de Desenvolupament Econòmic Sostenible a través de València Activa. L'any passat es va dur a terme la primera edició, de la qual es van beneficiar 100 persones, i enguany s'han triplicat els recursos i s'ha ampliat l'oferta fins a les 300 persones beneficiàries. Està dirigit a persones desocupades majors de 30 anys (EMCORP), persones parades de llarga duració (EMCORD) i, en general, col·lectius amb majors dificultats d'inserció.


Tal com ha explicat la regidora Sandra Gómez, “des de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible, la nostra màxima preocupació des del dia que vam entrar en este Ajuntament és la desocupació, principalment en quatre àmbits concrets: la desocupació de llarga durada, la desocupació femenina, la desocupació juvenil, i sobretot, la d'eixes persones amb més de 30 anys, que pel fet de no ser a ‘priori' un col·lectiu de risc, sempre s'han quedat fora dels plans d'ocupació. Eixes persones, moltes amb càrregues familiars, sobre les quals la crisi econòmica també ha recaigut i pareix que no comptaven per a ningú. Però per a l'Ajuntament de València, i per a esta Regidoria sí que compten”, ha afirmat.


Gómez ha explicat que en esta edició s'han triplicat els recursos “per l'obligació política que tenim els ajuntaments, dins de les limitacions competencials en esta matèria, de facilitar el reenganxament al mercat laboral en les millors condicions possibles, oferir les ferramentes més adequades de reciclatge i d'orientació professional, i intentar encaixar-les en l'entorn laboral més pròxim”. “Augmentar les inversions en ocupacions decents per a les persones que ho necessiten és la millor manera d'assegurar que podem dur a terme nostres aspiracions i participar activament en la societat; i és també una inversió en el benestar de les societats i del desenvolupament inclusiu i sostenible, que va en la nostra línia de construir una València en positiu, una València d'oportunitats”.


La regidora s'ha dirigit a les persones que han començat una nova etapa en els servicis de l'Ajuntament, i ha posat en valor la seua experiència, voluntat i formació: “La majoria de vosaltres esteu en edats on podeu aportar molt professionalment. A pesar del temps que portàreu sense treballar, sou el millor recurs del present”, ha assegurat.


València Activa aglutina tota l'oferta en matèria d'ocupació, emprenedoria i formació de l'Ajuntament. El seu programa “Oportunitats” proporciona un contracte directe a 300 persones desocupades, i de manera paral·lela habilita places en cursos de formació digital i altres competències útils per a fomentar l’ocupabilitat. Esta iniciativa compta amb un pressupost de 4 milions d'euros, i en el seu conjunt es dirigeix a 500 desocupats de la ciutat de València, tant en l'àmbit de la contractació directa com de la formació.


Imprimir | EnviarOtros titulares relacionados

Alzira inicia la segona etapa de l’escola d’ocupació “ET FORMEM: LLAURANT FUTUR”

La Diputació de València convoca la seua major oferta pública d´ocupació en els últims 20 anys amb 57 places

Un total de 30 veïnes i veïns han estat contractats durant un any per l’Ajuntament d’Alaquàs a través del Taller d’Ocupació

La Diputació invertirà 560.000 euros en el Camp de Túria per a donar treball a persones majors de 55 anys

Albalat dels Sorells acabarà l'any amb una inversió en contractació de 199.871,76€

El projecte Barris per l’Ocupació de València s'amplia amb un servici itinerant que s'acosta a Benimàmet, La Torre i Castellar

El Acord per l’Ocupació de l’Horta Sud tendrá una unidad dedicada a la creación y desarrollo de Pymes

Es contracten dos nous operaris a la Pobla de Vallbona

0 Comentarios de los lectores
Si quiere opinar introduzca su nombre, email y su opinion, finalmente pulse enviar. TODOS LOS CAMPOS SON OBLIGATORIOS

Nombre

Email

Debe introducir una dirección de correo válida (no aparecerá publicada)

Titulo para el comentario

Introduzca aquí su comentario

Condiciones de uso:
- El usuario se compromete respetar las normas éticas mínimas de convivencia y respeto hacia los demás.
- Todas las opiniones recibidas en El periódico de aquí serán supervisadas antes de la publicación de las mismas.
- Las opiniones podrán ser borradas (pero nunca modificadas) sin previo aviso.
- Cualquier intento de uso fraudulento del presente formulario será registrado y puesto en conocimiento de las autoridades competentes.

Acepto las normas de uso


Buscar en el Periódico de Aquí

Encuestas
¿Crees que el escrache a la vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, está justificado?

No

VOTAR
VER RESULTADOS
Encuestas
¿Crees que OT remontará el vuelo o acabará fracasando?

Mejorará su audiencia

Fracasará

VOTAR
VER RESULTADOS
Encuestas
¿Qué te parece la campaña de Los Superpowers para concienciar sobre acciones incívicas en Sagunt impulsada por Podemos?

Me parece genial.

Una patochada.

VOTAR
VER RESULTADOS

Opinión
VICENTE GARCÍA NEBOT
Correa y El Bigotes cantan 'La Traviata de Gürtel' en las audiciones a ciegas de La Voz
Correa y El Bigotes cantan 'La Traviata de Gürtel' en las audiciones a ciegas de La Voz
Viñeta publicada por Elperiodicodeaqui.com
VICENTE GARCÍA NEBOT
El whatsapp, la tostada y el móvil nuestro de cada día
El whatsapp, la tostada y el móvil nuestro de cada día
Viñeta publicada en Elperiodicodeaqui.com

Noticias radio y televisión
TODO ESTO ES MI TELE
Los reyes del bochorno, la última vergüenza de Cuatro
Los reyes del bochorno, la última vergüenza de Cuatro
La cadena estrenó ayer su enésimo programa trónspido, Los reyes del barrio y cómo no podía ser de otra manera reunió a una buena cantidad de seguidores en Twitter dispuestos sobre todo a despellejar a los participantes. Un sinsentido de programa que le otorga popularidad a personajes que se creen algo y que dan mal ejemplo a otros chavales con sus dudosas formas de vida.
TODO ESTO ES MI TELE
Hora Punta entrevista a Nerea de OT para hablar sobre sus dientes
Hora Punta entrevista a Nerea de OT para hablar sobre sus dientes
Anoche, como antesala a una nueva gala de la recta final de Operación Triunfo, asistimos de nuevo impactados ante el nivel de Hora Punta, el programa que presenta Javier Cárdenas en el access prime time de la cadena pública. Invitaron a la triunfita Nerea donde, lo más importante, era hablar sobre su dentura. Nótese la ironía.Quienes somos
Tarifas publicidad
elperiodicodeaqui.com es un producto propiedad de Medios Impresos y Digitales de Aquí S.L., C.I.F.: B-98291750.
En virtud del artículo 32.1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad intelectual, queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial a través de cualquier medio, canal o dispositivo, de los contenidos ofrecidos a través de este medio, salvo autorización expresa por escrito de la dirección de elperiodicodeaqui.com
Así mismo, queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32.1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad intelectual.
Los términos y condiciones de uso de este sitio en internet quedan reflejados en el documento de aviso legal accesible desde este enlace.


Sistema de gestión de contenidos y posicionamiento web (SEO / SEM) en Valencia ofrecido por konocer software gestión de contenidos, aplicaciones web, desarrollo de software, estrategia web, posicionamiento web, comunity management, desarrollo filemaker