Acceder como usuario registrado
Recordar contraseña
Crea tu cuenta de usuario
  

Edición L´horta sud
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de L´horta edición 24 Noviembre 2017
Edición L´horta nord
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de L´horta edición 5 Diciembre 2017
Edición Camp de Morvedre
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de Camp de Morvedre edición 5 Diciembre 2017
Edición Camp de Túria
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de Camp de Turia edición 24 Noviembre 2017
Especial Motor
Pulsa aquí y descargue el pdf del especial
 Ver otras noticias de Opinión
Última actualización: Hora: 02:47:02

SERGI RUIZ

Governar amb trellat

Sergi Ruiz.

Sergi Ruiz.
Pulse en la imagen para ampliar

Alcalde de Foios


En juny del 2015 ningú no donava dos quinzets pel govern de coalició de Foios, però hem demostrat que un govern plural pot ser fins i tot més estable que les majories absolutes que hem tingut fins ara. No només això, sempre hem cregut que un govern de coalició és una garantia de solucions òptimes i dialogades, i una base social més àmplia i sòlida.


Les dificultats han vingut de la pèssima situació prèvia de l’Ajuntament i que hem hagut de remuntar: ruïna econòmica, deute, factures impagades, opacitat en la gestió i urbanisme bloquejat. En dos anys hem fet front a expropiacions, a sentències contràries, a factures impagades de centenars de milers d’euros i a un dels deutes més alts de la comarca. En només dos anys hem aconseguit sanejar l’Ajuntament, paguem a temps els proveïdors i al mateix temps, no només hem mantingut els serveis públics, sinó que els hem incrementat, a pesar de tindre un dels IBI més baixos de la comarca. Tot això, gràcies a una gestió eficaç i prioritats clares.


No només hem sanejat econòmicament l’Ajuntament, també estem modernitzant-lo amb la implantació de l’administració electrònica que fa que la gestió de l’expedient administratiu siga més ràpida i segura, o amb la creació d’un departament de licitacions encarregat de posar en ordre els contractes municipals, amb l’ampliació de l’horari de l’oficina urbanística, o amb la confecció d’una auditoria energètica que està servint per reduir la despesa i orientar les inversions cap a fonts més sostenibles i econòmiques.


Hui, aprovem pressuposts anuals que no són paper mullat i que serveixen per orientar la despesa, més social i integradora, i decidir les inversions necessàries per al poble. Hem d’agrair l’ajuda de la Diputació i de la Generalitat que en estos dos anys han transferit prop d’un milió d’euros amb el que estem invertint amb trellat en necessitats i velles reivindicacions, com ara la remodelació dels vestidors de la piscina, reformes en col·legis i d’altres edificis públics, la reurbanització de l’Avinguda Hugo Bacharach, o la millora de les entrades al municipi per l’Est i pel camí de la Lloma amb la ronda de circumval·lació, i a més, s’han contractat desenes de persones desocupades que estan fent de Foios un poble més accessible i inclusiu.


Col·laborem estretament amb els pobles del nostre entorn per compartir serveis, com ara l’Oficina de Consum en Foios i Meliana, o per buscar inversions europees, com l’EDUSI, també amb Albalat dels Sorells, amb que projectem inversions de prop de 5.000.000 € per als nostres pobles. Hem aconseguit portar inversions d’altres administracions en matèria d’infraestructures, com ara la Rotonda d’accés a Foios i Meliana de la CV300, o una inversió en turisme de prop d’un milió d’euros en tres anys per a creació de productes associats a l’Horta i ens hem sumat al Programa Edificant amb que es construirà el nou CEIP Mare de Déu del Patrocini.


L’Ajuntament hui es comunica amb la ciutadania de manera més directa i efectiva amb el ban whatsapp, que ja ha arribat a 1.700 usuaris, hem posat en marxa els consells de participació ciutadana que per al pressupost del 2018 decidiran una part de les inversions, i es pren nota de les opinions i de les necessitats dels veïns i veïnes amb Línia Verda, de manera còmoda i anònima. Som un govern que dialoga amb els diferents partits polítics i dialoga amb els veïns, per això hui, la ciutadania percep que el govern de Foios està al servei del poble, que té sensibilitat per les necessitats col·lectives i que es prenen decisions en sintonia amb la població.


Imprimir | EnviarOtros titulares relacionados

Foios, Albalat dels Sorells i Meliana presenten de nou l’estratègia europea ViuHo

Un incendio en el baño de una vivienda de Foios obliga al desalojo de 20 personas

El Consistori de Foios signa un acord amb Refugiocan pel control de les colònies de gats

La AMPA del IES de Foios impulsa la comunicación por internet con su nueva página web

Pepe Ruiz: “La continuidad del proyecto Escalante está garantizada”

Rodríguez y Amigó destacan la trascendencia del comercio local y tradicional en la Fira de Foios

Foios obri la VIII Fira Agrícola i Comercial i la II edició de Bencuit

Barra libre a costa del contribuyente en Riba-roja del Túria

1 Comentario de los lectores

Dacord Por: Xavier - 2017-12-05
Votos: 0

Estic dacord i el govern de Foios és una prova que les coalicions de govern sequilibren i són més eficaces, estableixen mecanismes de fiscalització interna, són transaccionals i representen millor lelectorat i eviten locupació de lAdministració. Foios és una mostra que es pot construir de nou des de la modèstia, la constància i el realisme, sense preses i fent les coses duna altra manera.
Si quiere opinar introduzca su nombre, email y su opinion, finalmente pulse enviar. TODOS LOS CAMPOS SON OBLIGATORIOS

Nombre

Email

Debe introducir una dirección de correo válida (no aparecerá publicada)

Titulo para el comentario

Introduzca aquí su comentario

Condiciones de uso:
- El usuario se compromete respetar las normas éticas mínimas de convivencia y respeto hacia los demás.
- Todas las opiniones recibidas en El periódico de aquí serán supervisadas antes de la publicación de las mismas.
- Las opiniones podrán ser borradas (pero nunca modificadas) sin previo aviso.
- Cualquier intento de uso fraudulento del presente formulario será registrado y puesto en conocimiento de las autoridades competentes.

Acepto las normas de uso


Buscar en el Periódico de Aquí

Encuestas
¿Crees que OT remontará el vuelo o acabará fracasando?

Mejorará su audiencia

Fracasará

VOTAR
VER RESULTADOS
Encuestas
¿Qué te parece la campaña de Los Superpowers para concienciar sobre acciones incívicas en Sagunt impulsada por Podemos?

Me parece genial.

Una patochada.

VOTAR
VER RESULTADOS
Encuestas
¿Te parece justa la pena impuesta por un juzgado de Valencia de 6 meses de multa y 8 de retirada de carné al jugador del Valencia Pereira por conducir a 148 km/hora por una calle de Valencia?

Me parece un pena muy baja para el peligro que entraña.

La considero correcta.

Al ser un jugador del Valencia debería conducir como quiera.

VOTAR
VER RESULTADOS

Opinión
VICENTE GARCÍA NEBOT
Trump, tras ''arreglar'' lo de Jerusalén, a por Cataluña
Trump, tras ''arreglar'' lo de Jerusalén, a por Cataluña
Viñeta publicada en Elperiodicodeaqui.com
José Salvador Murgui
Personas buenas… personas… “Envidia sana”: Envidia
Personas buenas… personas… “Envidia sana”: Envidia
Cronista Oficial de Casinos y académico de la R.A.C.V.

Noticias radio y televisión
TODO ESTO ES MI TELE
Sexismo en OT con la nominación de Mireya
Sexismo en OT con la nominación de Mireya
Lo de anoche en Operación Triunfo hizo saltar todas las alarmas en Twitter. Probablemente las nominaciones más injustas y sexistas de la historia del formato. Operación Triunfo no juzga a todos los concursantes por igual y pese a que concursantes como Raoul y Alfred cometieron fallos, su tirón entre las jóvenes espectadoras les hizo salvarse de las nominaciones y Mireya, con una actuación perfecta reconocida por el jurado fue más tarde nominada por éste en una nominación sin sentido.
TODO ESTO ES MI TELE
0,1% y 4.000 espectadores, las aún más bajas audiencias que esconde GH Revolution
0,1% y 4.000 espectadores, las aún más bajas audiencias que esconde GH Revolution
Hace unos días saltaba la noticia a los medios directamente desde la revista Lecturas. La publicación, que ha virado en los últimos años hasta convertirse en un folletín del Universo Telecinco, asegura que tras los malos datos de audiencias de GH 18 o GH Revolution, Telecinco habría decidido cancelar una nueva edición de GH VIP pero es que con estos otros datos que aquí os mostramos no es de extrañar…Quienes somos
Tarifas publicidad
elperiodicodeaqui.com es un producto propiedad de Medios Impresos y Digitales de Aquí S.L., C.I.F.: B-98291750.
En virtud del artículo 32.1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad intelectual, queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial a través de cualquier medio, canal o dispositivo, de los contenidos ofrecidos a través de este medio, salvo autorización expresa por escrito de la dirección de elperiodicodeaqui.com
Así mismo, queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32.1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad intelectual.
Los términos y condiciones de uso de este sitio en internet quedan reflejados en el documento de aviso legal accesible desde este enlace.


Sistema de gestión de contenidos y posicionamiento web (SEO / SEM) en Valencia ofrecido por konocer software gestión de contenidos, aplicaciones web, desarrollo de software, estrategia web, posicionamiento web, comunity management, desarrollo filemaker