Acceder como usuario registrado
Recordar contraseña
Crea tu cuenta de usuario
  

Edición PDF Noticias Horta Sud
Edición L´horta sud
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de L´horta edición 25 Mayo 2018
Edición PDF Periodico Horta Nord
Edición L´horta nord
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de L´horta edición 15 Junio 2018
Edición PDF Noticias Camp de Morvedre
Edición Camp de Morvedre
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de Camp de Morvedre edición 15 Junio 2018
Edición PDF Noticias Camp de Túria
Edición Camp de Túria
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de Camp de Turia edición 25 Mayo 2018
Edición PDF Noticias Alto Palancia - Mijares
Edición Palancia - Mijares
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de Palancia - Mijares edición 15 Junio 2018

 Ver otras noticias de L´Horta Nord
Última actualización: Hora: 09:10:51

EL PUIG DE SANTA MARIA

El Juliol Musical més femení omple de músiques del món els monuments del Puig


Actuació de Reina Roja. EPDA

Actuació de Reina Roja. EPDA
Pulse en la imagen para ampliar


El festival comptarà amb les actuacions de Maduixa Teatre, Lüla Reina, The Sey Sisters, Reina Roja, Dolç Tab Jazz i APA, la Unió Musical Santa Maria del Puig i la coral Julio Ribelles


Flamenc, copla, dansa contemporània, fusió mexicana, gòspel, dolçaina en clau de jazz i la potència de tots uns guanyadors del 41 certamen provincial de bandes de música, constitueixen el còctel amb què la 17 edició del Juliol Musical omplirà de música a la fresca, sota la llum de la lluna del 18 al 23 de juliol, els monuments més importants del Puig de Santa Maria..
La Cartoixa d'Aracristi, l'ermita de Sant Jordi, la Torre de Guaita i el Monestir del Puig oferiran durant sis nits consecutives unes propostes musicals que en l'edició d'enguany compartiran en la seua majoria el denominador comú de reivindicar el paper de la dona en el món de la cultura.
El festival començarà el dimarts 18 a la Cartoixa, on cinc ballarines i l'actriu Anaïs Duperrin intrepretaran l'espectacle Muliër de Maduixa Teatre, una obra de dansa contemporània que reivindica la llibertat femenina i que ha sigut guardonada amb els XX Premis Max de les Arts Escèniques com a millor espectacle de carrer i millor composició musical per a espectacle escènic.
La següent cita serà el dimecres 19 a la recuperada ermita de Sant Jordi. Gràcies al conveni de cessió signat entre els ajuntaments del Puig i València, este espai històric tan significatiu torna a ser un dels escenaris culturals en actiu del municipi.. En ell, la jove cantant i compositora Lüla Reina interpretarà les cançons del seu primer disc Madre Mestiza, que constitueix una fusió elegant i renovada de la música popular mexicana, acompanyada de reconeguts músics valencians.
El dijous 20 la Cartoixa s'omplirà de les potents veus del trio vocal The Sey Sisters. Les germanes Sey estenen la seua energia contagiosa, el seu ritme i el seu inqüestionable talent per tot el món, amb una fusió de l'ànima gòspel i de l'esperit africà que les converteix en un dels conjunts vocals més emblemàtics del moment.
El divendres 21 el festival es vestirà de copla i flamenc per desplaçar-se, de la mà de Reina Roja, a la Torreta de Guaita de la mar. Reina Roja és un projecte musical que presenta una explosiva barrreja de modernitat i tradició, per la via del flamenc, la copla i les músiques del món. Encapçalat per la cantant María Briones i el percusionista Rafa Villalba, el grup ofereix als seus concerts un viatge sonor internacional on vibrarem recordant artistes com ara Concha Piquer, Gardel, Goytisolo, Cesaria Évora, La Paquera de Jerez, Eva Ayllón o Marvin Gaye.
L'accent més valencià del festival arribarà el dissabte 22, al baluard del Monestir, amb un espectacle que mescla el jazz amb la dolçaina i el cant d'estil. La formació Dolç Tab Jazz incorpora el nostre instrument més genuí i popular, la dolçaina, com a instrument solista de jazz, aconseguint una compenetració desconeguda fins ara amb els altres instruments. Els instruments seran acompanyats per la veu del cantaor Josep Aparicio "APA".
La cloenda del Juliol Musical serà el diumenge 23 de juliol, al Monestir de Santa Maria, amb un concert oferit per la Unió Santa Maria del Puig i la coral Julio Ribelles. Els guanyadors del 41 Certamen Provincial de Bandes de Música oferiran un repertori que anirà des de José Serrano fins Tschaikowsky. Actuarà la soprano del Puig Blanca Vázquez Canales.
L'entrada als espectacles serà gratuïta i lliure fins completar l'aforament. L'Ajuntament habilitarà un autobús per traslladar-se a veure les obres que tenen lloc a la Cartoixa. Les places poden reservar-se a La Marina.

Imprimir | EnviarOtros titulares relacionados

Puig agradece la labor y entrega de las organizaciones, instituciones y personas que han participado en la Operación 'Esperanza del Mediterráneo'

La Banda Sinfónica de la Unión Musical Porteña inició con lleno absoluto el festival "Música al Port" 2018

Descoberta una àmfora ibèrica al fons marí del Puig de Santa Maria

Domingo: "El anuncio de la liberalización de la AP-7 es una excelente noticia porque pone fin a una larga reivindicación de la Comunitat y de este Consell"

Puig destaca el papel de las becas Ivace para "fortalecer el pilar internacional" de la economía valenciana

Elisa Díaz (PP) denuncia que Puig incumple su promesa de eliminar la tasa y se dedica a culpar a Les Corts de su propia incapacidad

Gascó (PP) insta a los centros concertados a pedir indemnizaciones a Puig por daños y perjuicios

Les platges del Puig tornen a rebre la Bandera Q de Qualitat Turística

0 Comentarios de los lectores
Si quiere opinar introduzca su nombre, email y su opinion, finalmente pulse enviar. TODOS LOS CAMPOS SON OBLIGATORIOS

Nombre

Email

Debe introducir una dirección de correo válida (no aparecerá publicada)

Titulo para el comentario

Introduzca aquí su comentario

Condiciones de uso:
- El usuario se compromete respetar las normas éticas mínimas de convivencia y respeto hacia los demás.
- Todas las opiniones recibidas en El periódico de aquí serán supervisadas antes de la publicación de las mismas.
- Las opiniones podrán ser borradas (pero nunca modificadas) sin previo aviso.
- Cualquier intento de uso fraudulento del presente formulario será registrado y puesto en conocimiento de las autoridades competentes.

Acepto las normas de uso


Buscar en el Periódico de Aquí

Encuestas
¿Cree que Ciudadanos debería respaldar, como el resto de partidos, la recuperación del Derecho Civil Valenciano?

No

VOTAR
VER RESULTADOS

Opinión
VICENTE GARCÍA NEBOT
El Mundial de Rusa o la España ciudadana
El Mundial de Rusa o la España ciudadana
Viñeta publicada en www.elperiodicodeaqui.com
BIRRAS DE AQUÍ
Màxim Huerta
Màxim Huerta
Francisco Adán y Albert Llueca

Noticias radio y televisión
TODO ESTO ES MI TELE
Sofía ganadora de Supervivientes 2018 gracias a Bulldog y Telecinco
Sofía ganadora de Supervivientes 2018 gracias a Bulldog y Telecinco
Que un reality de supervivencia haya pasado a ser una historia de rolletes entre mujeres y hombres y viceversa ha desvirtuando la esencia del programa en búsqueda del share. Las relaciones o no de Sofía con Hugo, Logan y Albalá y sus encuentros y desencuentros, muchos de ellos planificados, han colocado a Sofía como ganadora. De nuevo en el papel de víctima, el que le hizo ganar Gran Hermano.
COLGADOS DE NETFLIX
El alienista: ideal para amantes del cambio de siglo (del XIX al XX)
El alienista: ideal para amantes del cambio de siglo (del XIX al XX)
PERE FERRER

Quiénes somos
Tarifas publicidad
elperiodicodeaqui.com es un producto propiedad de Medios Impresos y Digitales de Aquí S.L., C.I.F.: B-98291750.
En virtud del artículo 32.1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad intelectual, queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial a través de cualquier medio, canal o dispositivo, de los contenidos ofrecidos a través de este medio, salvo autorización expresa por escrito de la dirección de elperiodicodeaqui.com
Así mismo, queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32.1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad intelectual.
Los términos y condiciones de uso de este sitio en internet quedan reflejados en el documento de aviso legal accesible desde este enlace.


Sistema de gestión de contenidos y posicionamiento web (SEO / SEM) en Valencia ofrecido por konocer software gestión de contenidos, aplicaciones web, desarrollo de software, estrategia web, posicionamiento web, comunity management, desarrollo filemaker