Acceder como usuario registrado
Recordar contraseña
Crea tu cuenta de usuario
  

Edición PDF Noticias Horta Sud
Edición L´horta sud
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de L´horta edición 23 Marzo 2018
Edición L´horta nord
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de L´horta edición 6 Abril 2018
Edición PDF Noticias Camp de Morvedre
Edición Camp de Morvedre
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de Camp de Morvedre edición 6 Abril 2018
Edición PDF Noticias Camp de Túria
Edición Camp de Túria
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de Camp de Turia edición 23 Marzo 2018
Edición PDF Noticias Alto Palancia - Mijares
Edición Palancia - Mijares
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de Palancia - Mijares edición 27 Marzo 2018

 Ver otras noticias de Castellón
Última actualización: Hora: 06:15:53

SUCCESSOS

El PSPV-PSOE exigeix més agents de la Guàrdia Civil davant el repunt de robatoris que s'està registrant en totes les comarques de Castelló

Són fets delictius que s'estan cometent contra particulars, ajuntaments, escoles, cases de la cultura o llars del jubilat.


El vicesecretari de ‘Preparem el futur’ del PSPV-PSOE en la província de Castelló, Pepe Martí, exigeix que el subdelegat del Govern de Rajoy a Castelló, David Barelles, es prenga de debò el seu treball i es pose a treballar d'una vegada per a atallar el “preocupant repunt del nombre de robatoris que s'està produint en diferents poblacions d'interior de la província de Castelló i en totes les comarques”. Un treball que passa indefectiblement per “un augment del nombre d'efectius destinats a la província de Castelló.”

Martí vol transmetre la preocupació dels alcaldes socialistes de les zones d'interior davant la situació que vénen travessant aquests pobles en les últimes setmanes.

Aclareix que no es tracta solament dels fets que en les últimes hores han saltat a les primeres pàgines dels mitjans de comunicació com els atacs a l'església i la llar del jubilat a Soneja o en cases particulars de Toràs.

Aquest vicesecretari de l'Executiva Provincial del PSPV-PSOE, que també és alcalde de Suera, ha assenyalat que “els alcaldes venim detectant en les últimes setmanes un constant degoteig de fets delictius en les nostres poblacions que causen profunda preocupació”.

“A nosaltres a Suera ens han entrat a robar en el propi Ajuntament i em consta que també han entrat en el d'Artana, en l'escola de Vilafamés i en la llar del jubilat i la casa de cultura de Cabanes. També han robat un cotxe a Vilafranca. En aquesta població hi ha hagut 3 robatoris en masies.”

“És una situació que ens preocupa perquè en els pobles xicotets no tenim més defensa que la que presta l'Estat a través de la Guàrdia Civil i veiem que en els últim temps està resultant clarament insuficient.”

“Ens preocupa que algú atempte contra els nostres béns materials però també contra alguna cosa tan preuat com els nostres ajuntaments i les nostres escoles”.

El Partit Socialista de la província de Castelló creu que aquests fets estan relacionats amb la retallada de personal i de mitjans que s'ha produït a Espanya des que Rajoy va arribar al Govern a la fi de 2011.

En aquest sentit convé recordar que a la fi de 2017 es van publicar notícies molt preocupants que diuen que des que governa Rajoy s'ha produït una retallada de 15.000 efectius policials.

“Encara que la Delegació del Govern i la Subdelegació de Castelló no ofereixen dades, ens temem que en la nostra província la retallada ha pogut ser molt significativa i que el nombre d'efectius estarà molt lluny dels quasi 1.500 que va haver-hi en els temps de Zapatero, quan recordem, després del bienni negre de la seguretat amb Aznar entre 2001 i 2003, el Govern socialista va incrementar en un 54 per cent el nombre d'efectius de la Guàrdia Civil.”

A manera d'exemple il·lustratiu cal explicar que entre Vilafranca i Benassal hi havia 10 guàrdies civils i en l'actualitat tan solament queden 3. A més, des de fa 18 mesos no hi ha sergent i també falten els 2 cabos.

“Una deixadesa i unes retallades molt preocupants en matèria de seguretat que vénen acompanyats de la negativa a construir instal·lacions policials”. Convé recordar que en el projecte de Pressupostos Generals de l'Estat per a 2018 tampoc s'inclouen partides per a les casernes de Vilafranca, Almassora i Onda.

“Rajoy i el Govern del PP retallen en agents policials i no construeixen instal·lacions dignes en les quals els guàrdies civils puguen treballar amb un mínim de dignitat, organitzar satisfactòriament operatius policials i atendre a la població en unes condicions òptimes.”

Imprimir | Enviar0 Comentarios de los lectores
Si quiere opinar introduzca su nombre, email y su opinion, finalmente pulse enviar. TODOS LOS CAMPOS SON OBLIGATORIOS

Nombre

Email

Debe introducir una dirección de correo válida (no aparecerá publicada)

Titulo para el comentario

Introduzca aquí su comentario

Condiciones de uso:
- El usuario se compromete respetar las normas éticas mínimas de convivencia y respeto hacia los demás.
- Todas las opiniones recibidas en El periódico de aquí serán supervisadas antes de la publicación de las mismas.
- Las opiniones podrán ser borradas (pero nunca modificadas) sin previo aviso.
- Cualquier intento de uso fraudulento del presente formulario será registrado y puesto en conocimiento de las autoridades competentes.

Acepto las normas de uso


Buscar en el Periódico de Aquí

Encuestas
¿Crees que el escrache a la vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, está justificado?

No

VOTAR
VER RESULTADOS
Encuestas
¿Crees que OT remontará el vuelo o acabará fracasando?

Mejorará su audiencia

Fracasará

VOTAR
VER RESULTADOS
Encuestas
¿Qué te parece la campaña de Los Superpowers para concienciar sobre acciones incívicas en Sagunt impulsada por Podemos?

Me parece genial.

Una patochada.

VOTAR
VER RESULTADOS

Opinión
JUAN CARLOS GALINDO
La Transparencia, ¡No es sólo una palabra¡
La Transparencia, ¡No es sólo una palabra¡
Consultor en Riesgos Penales, Adecuación Nuevo Reglamento LOPD, Perito Judicial, Prevencion Blanqueo, Transparencia
BIRRAS DE AQUÍ
Nueva ejecutiva en el PSOE de Sagunto
Nueva ejecutiva en el PSOE de Sagunto
Francisco Adán y Albert Llueca

Noticias radio y televisión
SÈRIE
Açò és un destarifo obri les portes als mitjans de comunicació
Açò és un destarifo obri les portes als mitjans de comunicació
La sèrie està produïda per Albena Produccions, en col·laboració amb Nakamura Films, per a À Punt Mèdia
TODO ESTO ES MI TELE
T5 o cómo aplastar a Antena 3
T5 o cómo aplastar a Antena 3
Dentro de poco más de dos meses, la actual temporada televisiva echará el cierre y previsiblemente Tele 5 volverá a ser la ganadora un año más. Hasta hace bien poco, T5 y A3 han vivido una lucha cuerpo a cuerpo, décima a décima por el liderazgo mensual pero esta primavera la ventaja a favor de la principal cadena de Mediaset se ha ampliado hasta casi 3 puntos. Antena 3, como siempre, no reacciona de forma efectiva.

Quienes somos
Tarifas publicidad
elperiodicodeaqui.com es un producto propiedad de Medios Impresos y Digitales de Aquí S.L., C.I.F.: B-98291750.
En virtud del artículo 32.1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad intelectual, queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial a través de cualquier medio, canal o dispositivo, de los contenidos ofrecidos a través de este medio, salvo autorización expresa por escrito de la dirección de elperiodicodeaqui.com
Así mismo, queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32.1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad intelectual.
Los términos y condiciones de uso de este sitio en internet quedan reflejados en el documento de aviso legal accesible desde este enlace.


Sistema de gestión de contenidos y posicionamiento web (SEO / SEM) en Valencia ofrecido por konocer software gestión de contenidos, aplicaciones web, desarrollo de software, estrategia web, posicionamiento web, comunity management, desarrollo filemaker