Acceder como usuario registrado
Recordar contraseña
Crea tu cuenta de usuario
  

Edición L´horta sud
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de L´horta edición 22 Diciembre 2017
Edición L´horta nord
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de L´horta edición 12 Enero 2018
Edición Camp de Morvedre
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de Camp de Morvedre edición 12 Enero 2018
Edición Camp de Túria
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de Camp de Turia edición 22 Diciembre 2017
Anuario económico Camp de Morvedre
Pulsa aquí y descargue el pdf del especial

 Ver otras noticias de València
Última actualización: Hora: 17:12:22

BENESTAR SOCIAL

El govern de la Nau concedeix ajudes de lloguer social per import de 2 milions d'euros


La portaveu del Govern de la Nau, Sandra Gómez. EPDA

La portaveu del Govern de la Nau, Sandra Gómez. EPDA
Pulse en la imagen para ampliar


També s'ha aprovat hui la primera fase de la rehabilitació de dos edificis situats en la plaça del Doctor Collado


La concessió de quasi 2 milions d'euros en ajudes de lloguer social de les quals se’n beneficiaran 1.462 famílies, la convocatòria dels premis València Emprèn, la concessió d'ajudes per import de 200.000 euros a 34 projectes d'indústria cultural o la primera fase de la rehabilitació de dos edificis en la plaça del Doctor Collado, amb un import de 521.000 euros són alguns dels assumptes aprovats hui per la Junta de Govern Local dels quals ha informat en roda de premsa la portaveu del Govern de la Nau, Sandra Gómez.


La Junta de Govern Local ha aprovat concedir ajudes de lloguer social per import de dos milions d'euros de les quals se’n beneficiaran un total de 1.462 famílies. La regidora Sandra Gómez ha ressaltat que estes ajudes formen part del compromís del Govern de la Nau d'atendre les necessitats d'aquells col·lectius més desafavorits i amb majors dificultats econòmiques o d'una altra índole, i també el notable increment que experimenta tant la seua quantia, que era de 1’2 milions en 2017, com el nombre de beneficiaris, que passa de 800 a quasi 1.500.


Sandra Gómez ha comentat que entre els beneficiaris d'estes ajudes per a fer front al pagament del lloguer d'un habitatge hi ha víctimes de desnonaments, ciutadans i ciutadanes de més de 65 anys o menys de 35 i persones que tenen algun tipus de diversitat funcional. Igualment ha informat que la quantia mitjana de les ajudes ascendeix a 1.200 euros.


La convocatòria per a ajudes municipals al Lloguer Social 2017 es va aprovar al maig de 2017, i a ella s'establia un termini de 30 dies naturals per a presentar la sol·licitud d'ajudes, dins del qual es van presentar 2.204 sol·licituds, 1.463 d’elles han resultat beneficiàries per complir els requisits exigits i 741 persones han sigut excloses per no reunir els requisits de la convocatòria.


En la Junta de govern de hui s'ha acordat acceptar les renúncies presentades per dos sol·licitants, desestimar les al·legacions presentades per 7 sol·licitants, aprovar la llista de beneficiaris de les Ajudes de Lloguer Social 2017 i procedir al pagament de les mateixes. Se subvenciona el 40% dels rebuts mensuals del lloguer, que no poden superar els 500 € mensuals.


Dins de la mateixa línia d'afavorir la igualtat d'oportunitats, en este cas a l'hora de formar-se en l'aprenentatge d'una llengua, la Junta de Govern ha aprovat la concessió de 81 ajudes a d'altres tants sol·licitants que rebran l'import de les matrícules pagades per a poder presentar-se a l'examen de certificació oficial d'un nivell mitjà d'anglès.


Els 81 beneficiaris d'estes ajudes són menors de 30 anys que han superat els exàmens per a accedir a les certificacions després de pagar fins a 200 euros per a poder concórrer a les proves. La regidora Sandra Gómez, responsable de l'àrea de Desenvolupament Econòmic, s'ha referit “al compromís de l'Ajuntament amb estos joves amb dificultats econòmiques, de contribuir al fet que la falta de recursos no impedisca que puguen obtenir una certificació acadèmica que afavorisca el seu accés al mercat de treball”


CIUTAT DE LES OPORTUNITATS I LA CULTURA


Ha informat Sandra Gómez de l'aprovació de la convocatòria dels premis València Emprèn, “amb els quals volem contribuir a fer de València una ciutat de les oportunitats per als joves emprenedors i fomentar la creació de nou teixit empresarial”. Es tracta de la convocatòria número 11 de València Emprèn, iniciativa que inclou quatre categories: Projecte Jove, Dona Emprenedora, Innovació Millor Projecte Empresarial i Gestió Empresarial.


En cadascuna d'estes categories s'estableix un primer premi de 3.000 euros i un segon de 2.000 euros.


D'altra banda, dins el sector cultural “que genera valor a nivell de societat i és font de desenvolupament econòmic” -en paraules de Sandra Gómez- la Junta de Govern ha aprovat resoldre la concessió d'ajudes per un import de 200.000 euros dins de la iniciativa municipal València Crea. “Es concedeixen fins a 6.000 euros a 34 projectes nascuts de la indústria cultural que singularitza la nostra ciutat i la seua dimensió innovadora, creativa i amb talent”.


DOCTOR COLLADO


La regidora ha explicat que “després d'un reajustament dels projectes que té en compte el nou planejament especial de la zona i la protecció l'entorn històric en el qual es troben”, s'ha aprovat hui la primera fase de la rehabilitació de dos edificis situats en la plaça del Doctor Collado a la qual en 2018 es destinaran 521.000 euros, procedents del Pla Confiança, que serviran per a escometre treballs d'índole arqueològic i uns altres com la fitació, estabilització i protecció de les façanes.


Sandra Gómez ha assenyalat la importància d'adequar estes intervencions de rehabilitació al planejament urbanístic d'una zona emblemàtica del centre històric de la ciutat de València.


En la Junta de Govern de s'ha aprovat també la concessió d'ajudes a la insonorització dels casals de vuit falles de la ciutat, assumpte del que informem en una altra nota de premsa, i l'actualització del Mapa del Soroll, sobre la qual ahir remetem una àmplia informació


Imprimir | Enviar0 Comentarios de los lectores
Si quiere opinar introduzca su nombre, email y su opinion, finalmente pulse enviar. TODOS LOS CAMPOS SON OBLIGATORIOS

Nombre

Email

Debe introducir una dirección de correo válida (no aparecerá publicada)

Titulo para el comentario

Introduzca aquí su comentario

Condiciones de uso:
- El usuario se compromete respetar las normas éticas mínimas de convivencia y respeto hacia los demás.
- Todas las opiniones recibidas en El periódico de aquí serán supervisadas antes de la publicación de las mismas.
- Las opiniones podrán ser borradas (pero nunca modificadas) sin previo aviso.
- Cualquier intento de uso fraudulento del presente formulario será registrado y puesto en conocimiento de las autoridades competentes.

Acepto las normas de uso


Buscar en el Periódico de Aquí

Encuestas
¿Crees que el escrache a la vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, está justificado?

No

VOTAR
VER RESULTADOS
Encuestas
¿Crees que OT remontará el vuelo o acabará fracasando?

Mejorará su audiencia

Fracasará

VOTAR
VER RESULTADOS
Encuestas
¿Qué te parece la campaña de Los Superpowers para concienciar sobre acciones incívicas en Sagunt impulsada por Podemos?

Me parece genial.

Una patochada.

VOTAR
VER RESULTADOS

Opinión
VICENTE GARCÍA NEBOT
Correa y El Bigotes cantan 'La Traviata de Gürtel' en las audiciones a ciegas de La Voz
Correa y El Bigotes cantan 'La Traviata de Gürtel' en las audiciones a ciegas de La Voz
Viñeta publicada por Elperiodicodeaqui.com
VICENTE GARCÍA NEBOT
El whatsapp, la tostada y el móvil nuestro de cada día
El whatsapp, la tostada y el móvil nuestro de cada día
Viñeta publicada en Elperiodicodeaqui.com

Noticias radio y televisión
TODO ESTO ES MI TELE
Los reyes del bochorno, la última vergüenza de Cuatro
Los reyes del bochorno, la última vergüenza de Cuatro
La cadena estrenó ayer su enésimo programa trónspido, Los reyes del barrio y cómo no podía ser de otra manera reunió a una buena cantidad de seguidores en Twitter dispuestos sobre todo a despellejar a los participantes. Un sinsentido de programa que le otorga popularidad a personajes que se creen algo y que dan mal ejemplo a otros chavales con sus dudosas formas de vida.
TODO ESTO ES MI TELE
Hora Punta entrevista a Nerea de OT para hablar sobre sus dientes
Hora Punta entrevista a Nerea de OT para hablar sobre sus dientes
Anoche, como antesala a una nueva gala de la recta final de Operación Triunfo, asistimos de nuevo impactados ante el nivel de Hora Punta, el programa que presenta Javier Cárdenas en el access prime time de la cadena pública. Invitaron a la triunfita Nerea donde, lo más importante, era hablar sobre su dentura. Nótese la ironía.Quienes somos
Tarifas publicidad
elperiodicodeaqui.com es un producto propiedad de Medios Impresos y Digitales de Aquí S.L., C.I.F.: B-98291750.
En virtud del artículo 32.1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad intelectual, queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial a través de cualquier medio, canal o dispositivo, de los contenidos ofrecidos a través de este medio, salvo autorización expresa por escrito de la dirección de elperiodicodeaqui.com
Así mismo, queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32.1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad intelectual.
Los términos y condiciones de uso de este sitio en internet quedan reflejados en el documento de aviso legal accesible desde este enlace.


Sistema de gestión de contenidos y posicionamiento web (SEO / SEM) en Valencia ofrecido por konocer software gestión de contenidos, aplicaciones web, desarrollo de software, estrategia web, posicionamiento web, comunity management, desarrollo filemaker