Acceder como usuario registrado
Recordar contraseña
Crea tu cuenta de usuario
  

Edición L´horta sud
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de L´horta edición 22 Diciembre 2017
Edición L´horta nord
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de L´horta edición 12 Enero 2018
Edición Camp de Morvedre
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de Camp de Morvedre edición 12 Enero 2018
Edición Camp de Túria
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de Camp de Turia edición 22 Diciembre 2017
Anuario económico Camp de Morvedre
Pulsa aquí y descargue el pdf del especial

 Ver otras noticias de Comarcas
Última actualización: Hora: 02:13:04

CARRETERES

El software de gestió de carreteres de la Diputació atrau l’atenció d’administracions espanyoles i estrangeres


Seguí conversa en Rodríguez. EPDA

Seguí conversa en Rodríguez. EPDA
Pulse en la imagen para ampliar


La institució provincial compta amb un exclusiu programa de geolocalització que possibilita el registre d'incidències, la seua valoració i la seua transmissió des de qualsevol punt de forma inmediata


Des de diputacions de diferents províncies espanyoles fins a responsables d'empreses i institucions relacionades amb la gestió de les carreteres a Perú, passant per la pròpia Generalitat Valenciana, ja són més d'una desena les administracions que s'han interessat pel modern sistema informàtic implantat per la Diputació de València per a gestionar l'àrea de Carreteres i donar resposta de forma ràpida a qualsevol tipus d'incidència que es puga produir en algun dels més de 1.800 quilòmetres de xarxa provincial.

Es tracta d'un avançat software, dissenyat a mesura per a la institució amb la col·laboració dels seus tècnics, que recorre a l’ús de dispositius mòbils tipus tablet, connectats a internet, per a notificar i gestionar les incidències amb tan sol un clic: el que es requereix per anotar el punt quilomètric en el qual s'ha detectat el problema i de quin tipus és (sot, deterioració de senyalització, presència d'obstacles, etc.). Aquesta anotació és realitzada in situ pels vigilants amb els quals la institució compta en les diferents demarcacions, la qual cosa genera una alerta que és rebuda de forma instantània en les oficines de la Diputació pel tècnic responsable de zona qui, una vegada valorada, la redirigeix també a través del sistema a l'empresa encarregada de la Conservació en eixa àrea, perquè actue sobre ella.

Gràcies a aquest sistema la Diputació de València ha aconseguit reduir notablement els temps en la gestió d'incidències, a més d'eliminar possibles errors en la transmissió de la informació, ja que aquesta es realitza directament sobre un mapa geolocalitzat que conté el detall de tot el tramat viari. D'aquesta forma, el diputat de Carreteres i Infraestructures, Pablo Seguí, considera que s'ha aconseguit donar “un important salt qualitatiu” en la gestió d'un àrea d'enorme complexitat donat l'extens de la xarxa i la multiplicitat d'incidències que són susceptibles d'aparèixer i d'afectar a la seguretat dels usuaris que la transiten.

“En reduir els temps de reacció i optimitzar l'eficàcia de les comunicacions entre vigilants, tècnics i operaris –ha destacat Seguí– aconseguim solucionar més ràpid qualsevol problema que es produïsca i açò, sens dubte, redunda en una major seguretat vial”.

El responsable de Carreteres s'ha referit també als avantatges addicionals que proporciona treballar en xarxa a través d'un programa informàtic que guarda registre de tot el que succeeix i dels temps emprats en cada tipus d'incidència: “Les dades que s'emmagatzemen ens permeten anar generant anàlisis i estadístiques, la qual cosa a la llarga és una informació molt valuosa sobre l'operativitat de l'àrea de Carreteres ja que ens ofereix les claus de com seguir millorant-la dia a dia”, ha declarat Seguí.

Tots aquests motius són els que han portat a diverses institucions tant provincials com autonòmiques del nostre país, però també d'altres llocs del món, a interessar-se pel funcionament i disseny d'una eina que, des que s'engegara fa poc més de dos anys, no ha deixat de millorar-se. Per al titular de Carreteres, açò confirma “l'aposta de la Diputació de València per la innovació i per l'aprofitament de les noves tecnologies per augmentar l'eficiència d'un servei que va directament dirigit a la ciutadania i que el seu principal objectiu, en el nostre cas, és garantir als usuaris de la carretera la major seguretat en els seus desplaçaments”.

En aquests moments, la institució provincial està treballant en el desenvolupament d'una aplicació complementària a aquest software per al seu ús per part de la ciutadania.


Imprimir | EnviarOtros titulares relacionados

El Mètode Valencià pone en valor la gente, la tierra, el mar, la música y la pilota como nuevas referencias para la gestión turística

La Diputació exhibeix en Fitur els Sorolla i Pinazo que arribaran a Gandia en Setmana Santa

La Diputació presenta en Fitur su nuevo modelo turístico centrado en el carácter genuino del territorio

La Diputació invierte 4 millones de euros en la mejora de las carreteras del Camp de Morvedre

La Diputació inverteix 4,5 milions d’euros en la millora de les carreteres de La Costera

La Diputació de València manté la seua aposta pel ciclisme i la Volta a la Comunitat

“Del Tros al Plat” 2018 arranca amb el I Concurs Gastronòmic Valencià de la Tòfona

El PP de la Diputació de València anuncia que "estudia acciones legales ante la presunta contratación irregular de familiares de Compromís en la Diputación"

0 Comentarios de los lectores
Si quiere opinar introduzca su nombre, email y su opinion, finalmente pulse enviar. TODOS LOS CAMPOS SON OBLIGATORIOS

Nombre

Email

Debe introducir una dirección de correo válida (no aparecerá publicada)

Titulo para el comentario

Introduzca aquí su comentario

Condiciones de uso:
- El usuario se compromete respetar las normas éticas mínimas de convivencia y respeto hacia los demás.
- Todas las opiniones recibidas en El periódico de aquí serán supervisadas antes de la publicación de las mismas.
- Las opiniones podrán ser borradas (pero nunca modificadas) sin previo aviso.
- Cualquier intento de uso fraudulento del presente formulario será registrado y puesto en conocimiento de las autoridades competentes.

Acepto las normas de uso


Buscar en el Periódico de Aquí

Encuestas
¿Crees que el escrache a la vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, está justificado?

No

VOTAR
VER RESULTADOS
Encuestas
¿Crees que OT remontará el vuelo o acabará fracasando?

Mejorará su audiencia

Fracasará

VOTAR
VER RESULTADOS
Encuestas
¿Qué te parece la campaña de Los Superpowers para concienciar sobre acciones incívicas en Sagunt impulsada por Podemos?

Me parece genial.

Una patochada.

VOTAR
VER RESULTADOS

Opinión
VICENTE GARCÍA NEBOT
Correa y El Bigotes cantan 'La Traviata de Gürtel' en las audiciones a ciegas de La Voz
Correa y El Bigotes cantan 'La Traviata de Gürtel' en las audiciones a ciegas de La Voz
Viñeta publicada por Elperiodicodeaqui.com
VICENTE GARCÍA NEBOT
El whatsapp, la tostada y el móvil nuestro de cada día
El whatsapp, la tostada y el móvil nuestro de cada día
Viñeta publicada en Elperiodicodeaqui.com

Noticias radio y televisión
TODO ESTO ES MI TELE
Los reyes del bochorno, la última vergüenza de Cuatro
Los reyes del bochorno, la última vergüenza de Cuatro
La cadena estrenó ayer su enésimo programa trónspido, Los reyes del barrio y cómo no podía ser de otra manera reunió a una buena cantidad de seguidores en Twitter dispuestos sobre todo a despellejar a los participantes. Un sinsentido de programa que le otorga popularidad a personajes que se creen algo y que dan mal ejemplo a otros chavales con sus dudosas formas de vida.
TODO ESTO ES MI TELE
Hora Punta entrevista a Nerea de OT para hablar sobre sus dientes
Hora Punta entrevista a Nerea de OT para hablar sobre sus dientes
Anoche, como antesala a una nueva gala de la recta final de Operación Triunfo, asistimos de nuevo impactados ante el nivel de Hora Punta, el programa que presenta Javier Cárdenas en el access prime time de la cadena pública. Invitaron a la triunfita Nerea donde, lo más importante, era hablar sobre su dentura. Nótese la ironía.Quienes somos
Tarifas publicidad
elperiodicodeaqui.com es un producto propiedad de Medios Impresos y Digitales de Aquí S.L., C.I.F.: B-98291750.
En virtud del artículo 32.1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad intelectual, queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial a través de cualquier medio, canal o dispositivo, de los contenidos ofrecidos a través de este medio, salvo autorización expresa por escrito de la dirección de elperiodicodeaqui.com
Así mismo, queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32.1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad intelectual.
Los términos y condiciones de uso de este sitio en internet quedan reflejados en el documento de aviso legal accesible desde este enlace.


Sistema de gestión de contenidos y posicionamiento web (SEO / SEM) en Valencia ofrecido por konocer software gestión de contenidos, aplicaciones web, desarrollo de software, estrategia web, posicionamiento web, comunity management, desarrollo filemaker