Acceder como usuario registrado
Recordar contraseña
Crea tu cuenta de usuario
  

Edición PDF Noticias Horta Sud
Edición L´horta sud
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de L´horta edición 29 Junio 2018
Edición PDF Periodico Horta Nord
Edición L´horta nord
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de L´horta edición 13 Julio 2018
Edición PDF Noticias Camp de Morvedre
Edición Camp de Morvedre
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de Camp de Morvedre edición 13 Julio 2018
Edición PDF Noticias Camp de Túria
Edición Camp de Túria
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de Camp de Turia edición 29 Junio 2018
Edición PDF Noticias Alto Palancia - Mijares
Edición Palancia - Mijares
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de Palancia - Mijares edición 26 Junio 2018

 Ver otras noticias de C. Túria
Última actualización: Hora: 15:20:28

CAMP DE TÚRIA / La Pobla de Vallbona

Finalitza la 'Fira de Reis i de l'Esport 2018' sent un rotund èxit de participació


Finalitza la

Finalitza la "Fira de Reis i de l"Esport 2018" sent un rotund èxit de participació
Pulse en la imagen para ampliarDijous passat va concloure la 'Fira de Reis i de l'Esport' que s'ha organitzat des de l'Ajuntament de la Pobla de Vallbona. Durant tres dies, les activitats dirigides als xiquets i xiquetes de la localitat, i també per als seus familiars, s'han anat succeint en el Pavelló del Poliesportiu Municipal. A més, ahir es van lliurar els premis a les persones que van participar en els concursos de Betlems i en el certamen d'Il·luminació i Decoració Nadalenca.

Durant tres dies (del 2 al 4 de gener), a la Pobla de Vallbona s'han promogut moltes activitats esportives (futbol 3 contra tres, bàsquet 3 contra 3, tenis de taula, esgrima, tir amb arc i escalada) i multitud d'activitats lúdiques (actuacions circenses, malabars, jocs populars, pintacares i jocs tradicionals valencians) per als més xicotets. Fins i tot un patge real es va encarregar d'arreplegar les cartes dels xiquets i xiquetes del municipi, per a donar-li-les als Reis d'Orient.

A més, un tren turístic ha recorregut els llocs més emblemàtics del municipi i ha acostat a tothom a la seu d'aquesta 'Fira de Reis i de l'Esport', la qual cosa ha contribuït a aconseguir que diversos milers d'habitants hagen passat per les instal·lacions esportives. "Les expectatives que manejàvem preveien un èxit de participació, però he d'admetre que les xifres reals han sigut superiors al que podíem imaginar. I estem encantats per aquest èxit, evidentment", ha explicat el regidor de Festes (Fran Esteban).

La jornada de clausura d'aquesta fira va servir, així mateix, per a lliurar els premis en el concurs de Betlems i en el de millor il·luminació i decoració nadalenca (tant en balconades com en façanes i aparadors de comerços). Va haver-hi tres categories en el concurs de pessebres: els que tenien una grandària de fins a 2,5 metres; els que superaven els 2,5 metres de longitud; i els que elaboraven col·lectius de la localitat. Al seu torn, es premiava d'una banda l'originalitat... i, per un altre, aquells que millor s'ajustaren a la tradició.

El jurat va estar format enguany per Carlos Pitarch i Julio Vicente Corretja. En els pessebres de menys de 2,5 metres, va guanyar Inés Salvador (Betlem Tradicional) i Nereida i Eloi Benlloch (Betlem Tradicional); en els de més de 2,5 metres, es va premiar a Vicente Jacinto (Betlem Tradicional) i a Natividad i Juan Bautista Gómez (Betlem Original); finalment, en els pessebres col·lectius va guanyar l'AMPA del Col·legi Sant Josep (Betlem Tradicional) i la Falla Plaça de l'Hort (Betlem Original). També es va reconéixer el gran esforç dels pessebres que es van presentar al concurs des de la Residència 'Comunitat Valenciana' i la Residència 'La Rascanya'.

Quant al concurs d'Il·luminació i Decoració de Balconades, Façanes i Aparadors (una novetat d'enguany), el jurat ho van formar Julio Vicente Correa, Maria Gálvez i Javier Paniagua. En la categoria de 'Millor Balconada' o finestra, el guanyador va ser Miguel Aleixandre; en la categoria de 'Millor Façana', el premi va ser per a Silvia Fajardo; en la 'Millor Decoració de Comerç', va guanyar 'Clínica Vés-la'; i en el guardó al millor col·lectiu, el vencedor va ser la Falla Plaça de l'Hort.

L'edil de Festes de la Pobla de Vallbona va voler agrair a totes les persones i associacions que havien col·laborat en aquesta iniciativa, per a aconseguir que acabara sent un èxit. "Estem molt contents de com s'han viscut aquests tres dies, és una enorme satisfacció veure a tanta gent ací, passant-ho bé, i seguirem treballant per a fer de la Pobla de Vallbona un lloc en el qual tothom se senta en un entorn agradable".

Fran Esteban va tenir paraules d'agraïment per a totes les persones que van assumir la responsabilitat de ser jurats en els diferents premis i va expressar la seua voluntat que el concurs d'Il·luminació Nadalenca i de Decoració de Façanes es consolide: "Enguany ha sigut el primer any d'aquest concurs, però la resposta ha sigut positiva. Ens agrada que la ciutadania s'implique en les festes nadalenques, que decore les seues balconades i terrasses i que els comerços també s'impregnen d'aqueix caràcter festiu. Creiem que l'any pròxim hi haurà més gent implicada i un major nombre de participants, que li donaran més colorit i vistositat al nostre poble".

Imprimir | Enviar0 Comentarios de los lectores
Si quiere opinar introduzca su nombre, email y su opinion, finalmente pulse enviar. TODOS LOS CAMPOS SON OBLIGATORIOS

Nombre

Email

Debe introducir una dirección de correo válida (no aparecerá publicada)

Titulo para el comentario

Introduzca aquí su comentario

Condiciones de uso:
- El usuario se compromete respetar las normas éticas mínimas de convivencia y respeto hacia los demás.
- Todas las opiniones recibidas en El periódico de aquí serán supervisadas antes de la publicación de las mismas.
- Las opiniones podrán ser borradas (pero nunca modificadas) sin previo aviso.
- Cualquier intento de uso fraudulento del presente formulario será registrado y puesto en conocimiento de las autoridades competentes.

Acepto las normas de uso


Buscar en el Periódico de Aquí

Encuestas
¿Cree que Ciudadanos debería respaldar, como el resto de partidos, la recuperación del Derecho Civil Valenciano?

No

VOTAR
VER RESULTADOS

Opinión
VICENTE GARCÍA NEBOT
La X de la quiniela Soraya Saenz de Santarmía y Pablo Casado en las primarias del PP
La X de la quiniela Soraya Saenz de Santarmía y Pablo Casado en las primarias del PP
Viñeta publicada en www.ElPeriodicodeAqui.com
JOSÉ ENRIQUE AGUAR
Ribó seca València
Ribó seca València
Los parques y jardines de València presentan un estado de conservación muy deficiente, y algunos de ellos están muy cercanos al abandono

Noticias radio y televisión
TODO ESTO ES MI TELE
Mi madre cocina mejor que la tuya o cómo la tele cierra en verano por vacaciones
Mi madre cocina mejor que la tuya o cómo la tele cierra en verano por vacaciones
Anoche se re-estrenaba en Telecinco una nueva versión de este concurso culinario familiar que ya fracasó en su breve periplo en Cuatro. Las críticas en Twitter fueron demoledoras y no es de extrañar: un concurso difícil de pillar, lento, sin emoción y al que no salva ni el presentador.
CONCURSANTES
El Corte Inglés regala 1.000€ a Loli Rodríguez Suárez, concursante de Masterchef
El Corte Inglés regala 1.000€ a Loli Rodríguez Suárez, concursante de Masterchef
El pasado viernes fue el finalista Antonio Carceller quien recibió una tarjeta-regalo idéntica

Quiénes somos
Tarifas publicidad
elperiodicodeaqui.com es un producto propiedad de Medios Impresos y Digitales de Aquí S.L., C.I.F.: B-98291750.
En virtud del artículo 32.1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad intelectual, queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial a través de cualquier medio, canal o dispositivo, de los contenidos ofrecidos a través de este medio, salvo autorización expresa por escrito de la dirección de elperiodicodeaqui.com
Así mismo, queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32.1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad intelectual.
Los términos y condiciones de uso de este sitio en internet quedan reflejados en el documento de aviso legal accesible desde este enlace.


Sistema de gestión de contenidos y posicionamiento web (SEO / SEM) en Valencia ofrecido por konocer software gestión de contenidos, aplicaciones web, desarrollo de software, estrategia web, posicionamiento web, comunity management, desarrollo filemaker