Acceder como usuario registrado
Recordar contraseña
Crea tu cuenta de usuario
  

Edición PDF Noticias Horta Sud
Edición L´horta sud
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de L´horta edición 23 Marzo 2018
Edición L´horta nord
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de L´horta edición 20 Abril 2018
Edición PDF Noticias Camp de Morvedre
Edición Camp de Morvedre
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de Camp de Morvedre edición 20 Abril 2018
Edición PDF Noticias Camp de Túria
Edición Camp de Túria
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de Camp de Turia edición 20 Abril 2018
Edición PDF Noticias Alto Palancia - Mijares
Edición Palancia - Mijares
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de Palancia - Mijares edición 24 Abril 2018

 Ver otras noticias de València
Última actualización: Hora: 04:23:11

OCUPACIÓ

L'Ajuntament de València aprova les bases de les oposición de tècnics i agents d'igualtat, agents mediambientals i tècnics de turisme

És la primera volta en la història de l’Ajuntament que es convoquen oposicions d’especialistes en igualtat i en medi ambient


La Junta de Govern Local ha aprovat hui les bases dels processos opositors per a tècnics i agents d’igualtat, agents mediambientals i tècnics de turisme. “Estes places van ser aprovades en la Oferta Pública d’Ocupació del 2016, la primera que va dissenyar íntegrament el Govern de la Nau, ja que la del 2015 va ser aprovada pel govern anterior, tal com ha informat el regidor de Govern Interior, Sergi Campillo.

Per accedir a les places d’agents d'igualtat (grup A1) es requereix una titulació de qualsevol grau o llicenciatura, i Màster en Igualtat. Hi ha un total de quatre places, dos promoció interna (és a dir, reservades a personal funcionari de l’Ajuntament de València que complisca els requisits de titulació i a més, supere el procés opositor) i dos pel torn lliure. D'estes dos, una està reservada a personal amb diversitat funcional amb grau igual o superior al 33%.

Pel que fa als tècnics i tècniques d'igualtat (grup B), és necessària una titulació de Cicle Formatiu o Grau Superior en Promoció d'Igualtat de Gènere, o equivalent. Es convoquen quatre places, dos de promoció interna i dos pel torn lliure. D'estes dos, una es reserva a personal amb diversitat funcional amb grau igual o superior al 33%.

D’altra banda, el tècnic/a de gestió ambiental (grup A1), és necessari que presente una Llicenciatura o Grau en Biologia o en Ciències Ambientals, Enginyeria Superior Agrònoma o de Forests o Llicenciatura en Geografia o Grau en Geografia i Medi Ambient, o equivalent. En este cas, s’ofereixen sis places: cinc de promoció interna i una pel torn lliure.

Finalment, les places de tècnic/a de turisme (grup A2), requereixen d’una Diplomatura en Turisme o Titulació Superior Universitària/Grau en Turisme, o equivalent. Hi ha un total de cinc places, tres de promoció interna i dos pel torn lliure. D'estes dos, una és reservada a personal amb diversitat funcional amb grau igual o superior al 33%.

En tots estos processos hi haurà 4 proves: un primer exercici eliminatori de preguntes tipus test sobre el temari, un segon exercici eliminatori de supòsits pràctics, un tercer exercici eliminatori de desenvolupament d’un tema general i un quart exercici obligatori però no eliminatori de valencià. També en tots els casos, les places que no siguen cobertes en el torn de promoció interna passaran al torn lliure, així ens assegurem que es cobriran totes les places previstes en la convocatòria (19 en total).

Sergi Campillo ha volgut remarcar “que és la primera volta en la història de l’Ajuntament que es dissenyen oposicions per a tractar temes d’igualtat i temes mediambientals en tota la seua magnitud. En el primer cas és evident que treballaran en igualtat de gènere, d’orientació sexual i de identitat de gènere, de minories nacionals... precisament perquè des del Govern de Joan Ribó hem fet una aposta troncal per la igualtat i les polítiques inclusives. En el segon cas, volem tindre perfils amplis que puguen treballar en gestió de residus, en qualitat ambiental, en Devesa-Albufera, en canvi climàtic, en temes d’aigua o en jardineria, per posar alguns exemples. Estem molt orgullosos que per fi des de l’Ajuntament donem eixida laboral a moltíssimes persones que estan desitjant tractar estos temes al nostre municipi, a banda que així reforçarem les nostres plantilles municipals amb perfils que fins ara no tenim o teníem en molt poca quantitat”.

A més a més, també es reforçarà la part de desenvolupament econòmic en treure a oposició cinc places noves de persones especialistes en turisme. “Com a un dels principals motors econòmics de la nostra ciutat, és fonamental que l’Ajuntament es dote de personal especialitzat al respecte”, ha afegit Campillo.

En este sentit, el regidor ha reclamat de nou, davant els pressupostos generals de l'Estat, que el Govern espanyol "anul·le la taxa de reposició de manera que es puga convocar les places necessàries per estabilitzar les plantilles, perquè estem sotmesos a una taxa de reposició aprovada amb els vots de PP i Ciutadans que ens impedeix convocar places de manera lliure. I això s’ha d’acabar ja", ha reivindicat.


Imprimir | EnviarOtros titulares relacionados

Llega a València la bailarina e influencer china Wei Xiao Wei para potenciar el turismo en el mercado chino

Sagunt solicitará al Ministerio de Fomento la colocación de una parada de autobús en el municipio de la línea València-Teruel

La Holi Life calienta motores para recibir a miles de participantes en València este domingo

Les detencions per violència de gènere a València ja estan en segon lloc després de les de seguretat viària

L’Ajuntament de València i la Generalitat acorden obres de reparació en 12 col·legis públics d'onze districtes de la ciutat

Joan Lerma participa en el ciclo conmemorativo de los 40 años de la Constitución organizado por el Ateneo Mercantil de Valencia

El Hospital La Fe de Valencia realiza 11.485 trasplantes en los últimos 50 años de actividad

Contigo considera que Pere Fuset "tendrá que dimitir si en realidad se considera un buen fallero"

0 Comentarios de los lectores
Si quiere opinar introduzca su nombre, email y su opinion, finalmente pulse enviar. TODOS LOS CAMPOS SON OBLIGATORIOS

Nombre

Email

Debe introducir una dirección de correo válida (no aparecerá publicada)

Titulo para el comentario

Introduzca aquí su comentario

Condiciones de uso:
- El usuario se compromete respetar las normas éticas mínimas de convivencia y respeto hacia los demás.
- Todas las opiniones recibidas en El periódico de aquí serán supervisadas antes de la publicación de las mismas.
- Las opiniones podrán ser borradas (pero nunca modificadas) sin previo aviso.
- Cualquier intento de uso fraudulento del presente formulario será registrado y puesto en conocimiento de las autoridades competentes.

Acepto las normas de uso


Buscar en el Periódico de Aquí

Encuestas
¿Crees que el escrache a la vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, está justificado?

No

VOTAR
VER RESULTADOS
Encuestas
¿Crees que OT remontará el vuelo o acabará fracasando?

Mejorará su audiencia

Fracasará

VOTAR
VER RESULTADOS
Encuestas
¿Qué te parece la campaña de Los Superpowers para concienciar sobre acciones incívicas en Sagunt impulsada por Podemos?

Me parece genial.

Una patochada.

VOTAR
VER RESULTADOS

Opinión
VICENTE GARCÍA NEBOT
Republicanos que participan en la Copa del Rey Sevilla-Barcelona: fútbol, pan y circo
Republicanos que participan en la Copa del Rey Sevilla-Barcelona: fútbol, pan y circo
Viñeta publicada en Elperiodicodeaqui.com
JUAN CARLOS GALINDO
La Transparencia, ¡no es sólo una palabra¡
La Transparencia, ¡no es sólo una palabra¡
Consultor en Riesgos Penales, Adecuación Nuevo Reglamento LOPD, Perito Judicial, Prevencion Blanqueo, Transparencia

Noticias radio y televisión
TODO ESTO ES MI TELE
T5 o cómo aplastar a Antena 3
T5 o cómo aplastar a Antena 3
Dentro de poco más de dos meses, la actual temporada televisiva echará el cierre y previsiblemente Tele 5 volverá a ser la ganadora un año más. Hasta hace bien poco, T5 y A3 han vivido una lucha cuerpo a cuerpo, décima a décima por el liderazgo mensual pero esta primavera la ventaja a favor de la principal cadena de Mediaset se ha ampliado hasta casi 3 puntos. Antena 3, como siempre, no reacciona de forma efectiva.
SÈRIE
Açò és un destarifo obri les portes als mitjans de comunicació
Açò és un destarifo obri les portes als mitjans de comunicació
La sèrie està produïda per Albena Produccions, en col·laboració amb Nakamura Films, per a À Punt Mèdia

Quienes somos
Tarifas publicidad
elperiodicodeaqui.com es un producto propiedad de Medios Impresos y Digitales de Aquí S.L., C.I.F.: B-98291750.
En virtud del artículo 32.1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad intelectual, queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial a través de cualquier medio, canal o dispositivo, de los contenidos ofrecidos a través de este medio, salvo autorización expresa por escrito de la dirección de elperiodicodeaqui.com
Así mismo, queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32.1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad intelectual.
Los términos y condiciones de uso de este sitio en internet quedan reflejados en el documento de aviso legal accesible desde este enlace.


Sistema de gestión de contenidos y posicionamiento web (SEO / SEM) en Valencia ofrecido por konocer software gestión de contenidos, aplicaciones web, desarrollo de software, estrategia web, posicionamiento web, comunity management, desarrollo filemaker